Αθλητισμός

Ξεκινά ο Κιλκισιακός προετοιμασία στις 5 Αυγούστου

Από τον Κιλκισιακό ανακοινώθηκε, ότι η προετοιμασία της ομάδας γιά την αγωνιστική περίοδο 2015-16 θα ξεκινήσει την Τετάρτη 5.8.15.

Το αρχικό στάδιό της θα ολοκληρωθεί σε τοποθεσίες και γηπεδικές εγκαταστάσεις της περιοχής του Κιλκίς ενώ δεν έγινε ακόμη γνωστό πού θα διανυθεί το βασικό με τις σχετικές επαφές να βρίσκονται σε εξέλιξη.
Το ίδιο ισχύει γιά τα μετεγγραφικά θέματα, γύρω από τα οποία αναμένονταν από αργά χθες βράδυ οι πρώτες ανακοινώσεις, ενώ οι στόχοι έχουν ήδη επιλεγεί.

Εν τω μεταξύ παρελθόν από τον Κιλκισιακό αποτελεί ο …«αειθαλής» Σάββας Παντελιάδης, που επιστρέφει στις «ρίζες» του στον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου δηλαδή στην ομάδα της γενέτειράς του από την οποία και ξεκίνησε την πλούσια και επιτυχή σταδιοδρομία του.

Τέλος, από ιθύνοντες της σχολής ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού έγινε γιά άλλη μία φορά υπενθύμιση της απόφασης του συλλόγου να συμμετάσχει η ομάδα εφήβων του στο πρωτάθλημα β’ κατηγορίας ΕΠΣΚ επανενεργοποιώντας και στελεχώνοντας την Προοδευτική Σταυροχωρίου.

Σήμερα αναμένεται συνάντηση των διοικούντων του συλλόγουο με τον βασικό χορηγό και άλλους εξωδιοικητικούς παράγοντες με αντικείμενο διαβούλευσης όλα τα ζητήματα της ομάδας, με την προοπτική να δρομολογηθούν περαιτέρω διαβουλεύσεις σ’ αυτά.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα