Αθλητισμός

Σε πλήρη λειτουργία το χειροσφαιρικό «φυτώριο» του ΓΑΣ Κιλκίς

Από το χειροσφαιρικό τμήμα του ΓΑΣ Κιλκίς ανακοινώθηκε, ότι το «φυτώριο» του συλλόγου θα συνεχίσει να λειτουργεί και το Καλοκαίρι.
Οι προπονήσεις θα διεξάγονται καθημερινώς, στο νέο κλειστό γυμναστήριο και, όποτε χρειάζεται, στο δημοτικό στάδιο τις ώρες από τις 3 μετά το μεσημέρι έως και τις 6.30 το απόγευμα κατά ηλικιακές κατηγορίες.
Δυνατότητα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια ηλικιών από 8 μέχρι και 17 ετών, και οι εν λόγω κατηγορίες είναι τρεις: 15-17 ετών, 13-14 ετών και 8-12 ετών.
Την επιμέλεια της λειτουργίας του φυτωρίου έχει ο καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο χειρόσφαιρο και διπλωματούχος προπονητής χειροσφαίρου Βασίλης Παμπορίδης, που εσχάτως έλαβε πιστοποίηση και από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία χειροσφαίρου (EHF) τόσο γιά το χειρόσφαιρο αίθουσας όσο και γιά το χειρόσφαιρο στην άμμο, με συνεργάτη τον προπονητή των μικρών τμημάτων ηλικιακών κατηγοριών Βασίλη Ορμανίδη.
Στο έργο τους θα συνδράμει και ο προπονητής της ομάδας ανδρών του συλλόγου Γιάννης Λαζαρίδης ενώ κατά την διάρκεια της θερινής λειτουργίας του «φυτωρίου» θα προσκληθούν να διδάξουν στα παιδιά καταξιωμένοι προπονητές και αθλητές.
Με την λειτουργία του «φυτωρίου» και κατά την διάρκεια του Καλοκαιριού επιδιώκονται η περαιτέρω διάδοση του αθλήματος, διά της γνωριμίας νέων παιδιών με αυτό και η αγωνιστική και τεχνική εξέλιξη των ήδη ενασχολούμενων.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται καθημερινώς τις ώρες 3-6.30μμ κατά την διάρκεια των προπονήσεων και από τα τηλέφωνα 6944 463320 και 6975 365651.

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα