Γενικά

Χειροπέδες σε έναν άνδρα και δύο γυναίκες στο Κιλκίς για κλοπή αλυσίδων από ηλικιωμένες γυναίκες

Τρία άτομα συνελήφθησαν για κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, ύστερα από έρευνα και άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του τμήματος ασφάλειας Κιλκίς.

Πιο συγκεκριμένα συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου 2020 σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της ομάδας πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας του τμήματος ασφάλειας Κιλκίς, ένας άνδρας και δύο γυναίκες, όλοι τους ελληνικής καταγωγής, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Όπως διαπιστώθηκε, νωρίτερα την ίδια ημέρα, προσέγγισαν ηλικιωμένη γυναίκα με όχημα που οδηγούσε ο άνδρας σε περιοχή του Κιλκίς, όπου οι δύο γυναίκες προσποιήθηκαν τα συγγενικά της πρόσωπα και η μία από αυτές, κατάφερε με την μέθοδο του εναγκαλισμού, να αφαιρέσει μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό της.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν ως μέσο τέλεσης της κλοπής, καθώς και ένας χρυσός σταυρός, που βρέθηκε στην κατοχή τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα