Αθλητισμός

Αρχίζει να «ξεδιπλώνει» το ταλέντο του ο Α.Αλέρου

Το πληθωρικό ταλέντο του στην παρατεταμένη ταχύτητα και ημιαντοχή αρχίζει να «ξεδιπλώνει» ο φέρελπις δρομέας του ΓΑΣ Κιλκίς Αλέξανδρος Αλέρου.

Ο ανήκων στην κατηγορία παίδων αθλητής κιλκισιώτικου συλλόγου έλαβε μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων, οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν μαζί με του αντιστοίχου των νεανίδων το σαββατοκύριακο 16 και 17.6.18, στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων, και διακρίθηκε σε δύο αγωνίσματα.

Έτσι, την πρώτη ημέρα κατέλαβε την βαθμολογουμένη 14η θέση στον δρόμο 400μ., με νέα ατομική επίδοση 50.93, έναντι 51.10 της προηγουμένης, ενώ την επόμενη προκρίθηκε στον τελικό του δρόμου 800μ., όπου κατετάγη όγδοος, «συντρίβοντας» την ατομική επίδοσή του με 1.58.33 έναντι 2.01.70.

Οι επιδόσεις αυτές, σε συνδυασμό με την προοπτική περαιτέρω βελτιώσεώς των, συν το πολύ νεαρό της ηλικίας του, «συνηγορούν» σε μια πολύ δυναμική παρουσία του στο αγώνισμα του δρόμου 1500μ., στο οποίο επιδιώκει να καθιερωθεί στο προσεχές μέλλον.

Συγχρόνως έδειξε, ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, εν όψει των αγώνων του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων, το προσεχές σαββατοκύριακο στην Κατερίνη.

Εξ άλλου, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων έλαβε μέρος και η συγκροτουμένη από… κορασίδες ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100μ. (Καλφοπούλου, Κυριάκου, Λέφα, Καλογιαννοπούλου), που κατετάγη 18η με 52.16, ύστερα από εμφάνιση, που δίνει βάσιμες ελπίδες αξιοσημείωτης παρουσίας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων, που και αυτό θα διεξαχθεί στην Κατερίνη το προσεχές σαββατοκύριακο.

Περισσότερα

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]

Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]