Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Χαρακτηριστικές απουσίες

Το λεύκωμα «Οι Μουσικοί της Γουμένισσας» παρουσίασε την Κυριακή 22.10.17 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων γιά τον εορτασμό της επετείου των 105 χρόνων της απελευθέρωσης της Γουμένισσας από τον οθωμανικό ζυγό η έχουσα την εκδοτική πρωτοβουλία περιφερειακή αρχή μας.

Ενα αξιοπρόσεκτο λεύκωμα, γιά την έκδοση του οποίου, όπως αναγνώρισαν στις ομιλίες τους τόσο η νυν περιφερειακή σύμβουλος Μιχαλία Καραμισάκη οσο και ο δήμαρχος Παιονίας και αντιπεριφερειάρχης κατά την περίοδο της κατ’ ευθείαν ανάθεσης της έκδοσης Χρήστος Γκουντενούδης, εργάσθηκαν αφιλοκερδώς ο Χρήστος Ίντος, γιά τον οποίο περιττεύουν οι συστάσεις, και ο καθηγητής του τμήματος επιστήμης και τέχνης του πανεπιστημίου Μακεδονίας Μιχαήλ Νηστικάκης που επιμελήθηκε του ανάλογου ψηφιακού δίσκου.

Και μπορεί στην εκδήλωση να ήταν παρών ο αφιλοκερδώς προσφερθείς κ. Ίντος, όμως δεν συνέβη το ίδιο με όσους …οικονόμησαν και μάλιστα αδρά εξ όσων μάθαμε, σε σχέση με τα όσα διατέθηκαν γιά μία ακόμη έκδοση της περιφέρειας που αφορά στον «Αμπελώνα του Κιλκίς», που και αυτή περιμένει την σειρά της γιά να παρουσιασθεί δεόντως.

Περισσότερα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]

Δείτε ακόμα