Πολιτική

Ο Β.Ρόκος στηρίζει το όραμα του Ο.Τσαβδαρίδη για τη δημιουργία Πανεπιστημίου στο νομό Κιλκίς

Το όραμα του πρώην υποψηφίου νομάρχη Κιλκίς και υποψηφίου βουλευτή, Ονούφριου Τσαβδαρίδη για την δημιουργία ενός διεθνούς πανεπιστημίου στο νομό Κιλκίς υποστηρίζει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλης Ρόκος (ΣΥΝ-εργασία).

Η πρόσφατη δημοσίευση ενός άρθρου του κ. Τσαβδαρίδη που φέρει τον τίτλο «Έχω ένα όνειρο» στο οποίο εξηγεί αναλυτικά αλλά όχι στείρα παρά ανθρώπινα και με φιλοσοφικό λόγο, τους λόγους για τους οποίους πρέπει να δημιουργηθεί ένα πανεπιστήμιο διεθνούς χαρακτήρα στο Κιλκίς, συγκίνησε τον κ. Ρόκο.

Ο κ. Ρόκος άμεσα συναντήθηκε στο Κιλκίς με τον κ. Τσαβδαρίδη, όπου μοιράστηκε το όραμά του με τον υποψήφιο περιφερειάρχη, με το οποίο ο κ. Ρόκος ταυτίζεται πλήρως και θεωρεί ότι η δημιουργία ενός δημόσιου πανεπιστημιακού ιδρύματος στον νομό του Κιλκίς όχι μόνο αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προς την αποκέντρωση και την ανάπτυξη του τόπου αλλά αποτελεί ένα τεράστιο εφόδιο προς την νέα γενιά και το μέλλον αυτής.

Ο κ. Τσαβδαρίδης δήλωσε ότι θα υποστηρίξει το προεκλογικό πρόγραμμα και τις προσπάθειες του υποψηφίου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Βασίλη Ρόκου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα