Ειδήσεις Video

Θ.Βαφειάδης: “Το σωστό και δίκαιο”

Κάθε φορά, που ο Βαφειάδης ξεκινά τις ομιλίες του κατά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, όλοι διερωτώνται που θα στραφούν τα «βέλη» της κριτικής του στην διοίκηση του δήμου.

Ωστόσο, όσοι περίμεναν αυτό κατά την συνεδρίαση της Πέμπτης 2.7.20 …διαψεύσθηκαν, τουλάχιστον σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα.

Αν, δηλαδή, «στοιχημάτιζαν» για εκ μέρους του «σκληρή γλώσσα», θα …έχαναν πανηγυρικώς, καθώς τα χείλη του Θόδωρου …«έσταζαν μέλι» για τον τρόπο λειτουργίας του δημοτικού πρατηρίου υγρών καυσίμων, από το οποίο εξυπηρετείται ιδίως η «δύσκολη» περιοχή του πρώην δήμου Κρουσίων (Κρουσσών)!

Και φυσικά, δεν φείσθηκε ευσήμων για τον υπεύθυνο της λειτουργίας του εν λόγω πρατηρίου, τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας Αλέκο Σημαιοφορίδη.

Με σαφές το μήνυμα, ότι το σωστό πρέπει να λέγεται και το δίκαιο να απονέμεται σε κάθε περίπτωση χωρίς παραταξιακές και παντός άλλου είδους δεσμεύσεις και αναστολές.

«Μας παρακάπτουν»
«Πρέπει ως δημοτικοί σύμβουλοι να καταστήσουμε σαφές προς πάσαν κατεύθυνσιν, ώστε να γνωρίζουν οι δημότες και πολίτες του τόπου μας, ότι Πολιτεία και ΜΚΟ «παρακάμπτουν» την τοπική αυτοδιοίκηση σε μείζονα ζητήματα σαν το Μεταναστευτικό, έτσι που να μην έχει την παραμικρή εξουσία επ’ αυτών, άρα δεν πρέπει να κατηγορούν αδίκως τον δήμο, ότι δεν κάνει τίποτε για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από κάθε τέτοιο ζήτημα.

Ας το ξέρουν οι δημότες και πολίτες, εν όψει του ότι το Μεταναστευτικό αφορά και στον δήμο μας, χωρίς να έχουμε μέχρι στιγμής καμμιάν ενημέρωση από κανένα».

Τα ανωτέρω επεσήμανε κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Πέμπτης 2.7.20 ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Κιλκίς-Δήμος ΑΞΙΩΝ» Θόδωρος Βαφειάδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Άνιση μεταχείριση

Η «Τέχνη» είχε ζητήσει από τον δήμο την διάθεση του συνεδριακού κέντρου το Σάββατο 27 ή Κυριακή 28.5.23 γιά την […]