Ειδήσεις Video

Β.Χατζηαποστόλου: «Το πιο σοβαρό πρόβλημα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου είναι η τοξικότητα»! (Βίντεο)

Την οριστική αποχώρηση του Βασίλη Χατζηαποστόλου από τον χώρο του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου σηματοδότησε η συνέντευξη, που παραχώρησε ο κορυφαίος κιλκισιώτης ποδοσφαιρικός παράγοντας στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης, νωρίς το βράδυ της Παρασκευής 4.6.21, στην αίθουσα «Βασίλειος Σεργιαννίδης» του Επιμελητηρίου, παρουσία των βουλευτών Γιώργου Γεωργαντά και Γιώργου Φραγγίδη, του αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη, των δημάρχων Δημήτρη Κυριακίδη και Κώστα Σιωνίδη, ρων μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΚ και πλήθος κατά καιρούς συνεργατών του όπως και εκπροσώπων της κιλκισιώτικης διαιτησίας.

Ο κ. Χατζηαποστόλου δημοσιοποίησε και επισήμως την προ πολλού υφιστάμενη απόφασή του να ολοκληρώση την υπερ τεσσαρακονταετή πορεία του στον χώρο του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου, μετά την εκ μέρους του αποδοχή πρότασης του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης Ιβάν Σαββίδη να αναλάβει διοικητικό αξίωμα σ΄αυτήν.

Ο κ. Χατζηαποστόλου αναφέρθηκε συνοπτικώς σε όλη την πορεία του στο «στερέωμα» του ελληνικού ποδοσφαίρου με τις μακρές θητείες του στην προεδρεία της ΕΠΣΚ και σε αξιώματα της ΕΠΟ, ενώ παρέθεσε βιώματα και εμπειρίες του από όλους τους χώρους, σχολιάζοντας την κατάσταση τόσο στο τοπικό ποδοσφαιρικό «οικοδόμημα», όσο και σε αυτό του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η άποψη του, ότι το μεγαλύτερο και οξύτερο πρόβλημα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου είναι η… τοξικότητα του σε όλα τα επίπεδα, επιρίπτοντας της ευθύνες για αυτό… στους πάντες: Ιδιοκτήτες ΠΑΕ, διοικητικούς παράγοντες, οικονομικούς υποστηρικτές και χορηγούς, οπαδικούς δημοσιογράφους, λέσχες οπαδών!

“Όσο υπάρχει η εξάρτηση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου από αυτούς τους συντελεστές, δεν πρόκειται να υπάρξει προοπτική αλλαγής προς το καλύτερο ούτε γενικώς ευοίωνο μέλλον για αυτό, και έχει προχωρήσει αυτή η τοξικότητα σε τέτοιο σημείο, που δεν προσφέρει περιθώρια για καμία αισιοδοξία”, τόνισε ο κ. Χατζηαποστόλου.

“Έτσι όπως πάμε, όταν ανοίξουν τα γήπεδα θα θρηνήσουμε θύματα”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γιά τέταρτη συνεχή χρονιά στην τελική φάση («φάιναλ έιτ») η χειροσφαιρική ομάδα εφήβων Αλέξανδρου Αξιούπολης

Νέο «κρίκο» στην μακρά «αλυσίδα» επιτυχιών και διακρίσεων του κιλκισιώτικου χειροσφαίρου πρόσθεσε η ομάδα εφήβων του Αλέξανδρου Αξιούπολης, καταλαμβάνοντας την […]