Κοινωνία

Ανδρέας Βεργίδης: Ανταποκρινόμαστε στις κοινωνικές ανάγκες

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, ανταποκρίνονται στις κοινωνικές ανάγκες, χρηματοδοτούν και υλοποιούν δράσεις, μέσα και από την αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων, οι οποίες έχουν θετική επίδραση στην κοινωνία”, δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, μετά τον αγιασμό στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, από τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ Βαρθολομαίο.

Ο αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε μία δημιουργική χρονιά στο προσωπικό και τους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στηριξης, το οποίο- όπως ανέφερε χαρακτηριστικά- “είναι σημείο αναφοράς της αλληλεγγύης για τον τόπο μας”.

“Βασικό μέλημα και προτεραιότητα μας είναι η στήριξη των κοινωνικών δομών για να συνεχίσουν να επιτελούν το πολύτιμο κοινωνικό τους έργο”, σημείωσε ο κ.Βεργίδης, προσθέτοντας πως “σε συνεργασία με τη διοίκηση του Κέντρου, εργαζόμαστε για να δίνουμε λύσεις”.

Από την πλευρά της, η διοικητική διευθύντρια του Κέντρου, Γεωργία Κυρλαγκίτση ευχαρίστησε τον κ. Βεργίδη, ο οποίος – όπως είπε- “είναι πάντα δίπλα μας και μας βοηθάει” και στη συνέχεια ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ Βαρθολομαίο και τον Αντιπεριφερειάρχη για το έργο που επιτελεί το Κέντρο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα