Κοινωνία

Η βασιλόπιτα του πολιτιστικού συλλόγου “Οι Μωμόγεροι” Αγίου Μάρκου

Την Κυριακή 26.1.20 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτιστικού και μορφωτικού συλλόγου “Οι Μωμόγεροι” Αγίου Μάρκου παρουσία πλήθους μελών και φίλων, στο ξενοδοχείο Ευρυδίκη και για μια ακόμη φορά έγινε η καλύτερη αιτία να ανταμώσουμε μέσα στο χειμώνα.

Το κοινό καλωσόρισε ο πρόεδρος του συλλόγου Φώτης Γεωργιάδης.

Τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη συνεργασίας και συμμετοχής όλων των μελών στις εκδηλώσεις του συλλόγου και δήλωσε χαρούμενος για την παρουσία νέων προσώπων, άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης, ο οποίος απηύθηνε χαιρετισμό και τόνισε ότι θα είναι στο πλευρό του συλλόγου μας και οι αντιδήμαρχοι πολιτισμού Θέμης Κοσμίδης, αθλητισμού Κωνσταντίνος Πουτζουκίδης και τεχνικών έργων Ανέστης Πογέλης.

Αφού ο ιερέας Γεώργιος ευλόγησε την βασιλόπιτα μοιράστηκε στον κόσμο και στους χορευτές. Οι τυχεροί ήταν ο Θεόφιλος Κορωνίδης η Δήμητρα Παντελίδου και η Ζωή Φρεγγίδου.

Ο πρόεδρος πρόσφερε δώρο στον δάσκαλο Θεόφιλο Πασχαλίδη και τόνισε την προσφορά του και την αγάπη του στο σύλλογο μας, του οποίου το έργο είναι τεράστιο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]