Πολιτική

Συγκέντρωση τροφίμων για τους πληγέντες της Καρδίτσας

Τις τελευταίες ημέρες εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια όλων μας μια ακόμη τραγωδία. Πολλοί συνάνθρωποί μας που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας και τη στήριξή μας.

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023, διεξήχθη στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης One Salonica μια ενέργεια συγκέντρωσης τροφίμων για τους πλημμυροπαθείς στην Καρδίτσα. Βάζοντας πάνω από όλα την αγάπη για τον συνάνθρωπο, δε γινόταν να μην παρευρεθούμε και εμείς εκεί, ώστε να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

Ο Βασίλης Ρόκος και όλη η ομάδα της «ΣΥΝ-εργασίας» συμβάλλαμε στην ενέργεια αυτή προσφέροντας νερό, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ώστε να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι ελλείψεις που δημιουργήθηκαν λόγω της τραγωδίας αυτής.

Η βοήθεια όλων των παρευρισκόμενων ήταν πολύτιμη. Τρόφιμα και είδη ανάγκης μαζεύτηκαν και στάλθηκαν στους συνανθρώπους μας και ελπίζουμε η προσφορά μας αυτή να βοηθήσει έστω και στο ελάχιστο τους συμπολίτες μας που ξαφνικά άλλαξε ριζικά η ζωή τους.

Η σκέψη μας είναι συνεχώς μαζί σας και θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας με οποιονδήποτε τρόπο!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα