Βαρύτατες αιτιάσεις κατά του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑ Κιλκίς

Γενικά /

Να δίνονται στους επικεφαλής των συνδυασμών του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά των συνεδριάσεων του διοικητικού συμβουλίου της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης Κιλκίς (ΔΕΥΑΚ) «είτε πρόκειται για καλό για τους συνδυασμούς είτε για πιθανόν μη καλό θέμα».

Την πρόταση αυτή διατύπωσε η δημοτική σύμβουλος Ελένη (Λένα) Αναστασιάδου, κατά την διάρκεια της δια τηλεδιασκέψεως συνεδριάσεως του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας 12.7.21.

Η κ.Αναστασιάδου ανέγνωσε επιστολή του επικεφαλής του συνδυασμού της «Συμμετέχω – Ο δήμος στα χέρια του πολίτη» Δημήτρη Αγαθόπουλου προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Παύλο Θωμαΐδη, στην οποία τονίζονται, μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Έχουμε κατ’ επανάληψιν εκφράσει ανησυχίες γιά τον τρόπο λειτουργίας της ΔΕΥΑΚ, εν όψει του μεγάλου έργου της αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης, διοίκηση δήμου και ΔΕΥΑΚ μας διαβεβαίωσαν γιά άριστη λειτουργία και αρμονική συνεργασία μελών διοικητικού συμβουλίου και διεύθυνσης.

Κατά τις τελευταίες συνεδριάσεις μόνον αυτή δεν είναι η «εικόνα», που μας παρουσιάζουν.

Αλληλοκατηγορίες, έμμεσες απειλές προσφυγής στην Δικαιοσύνη, προσβλητικές προσωπικές αναφορές του ενός στον άλλο, υπονοούμενα, μυστική αλληλογραφία και άλλα.

Μετά από όλα αυτά, διαπιστώνοντας το κλίμα δυσαρμονίας στην διοίκηση της επιχείρησης, ζητήσαμε τα πρακτικά των συνεδριάσεών της του τελευταίου έτους, γιά να τα μελετήσουμε καλύτερα εν όψει των μεγάλων έργων. Γιά εμάς προκύπτουν ερωτήματα, που πρέπει να διερευνήσουμε.

Μέχρι στιγμής, εδώ και πάνω από ένα μήνα δεν έχουμε παραλάβει τίποτε. Δεν υπήρξε καμμία ενημέρωση από πλευράς διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ.

Να μας δοθεί απάντηση, πότε θα έχουμε στην διάθεσή μας τα πρακτικά».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Διήμερη επίσκεψη στο Κιλκίς του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστου Παπαστεργίου

Διήμερη επίσκεψη στο δήμο Κιλκίς θα πραγματοποιήσει, αύριο Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης, […]