Αγροτικά

Υποχρεωτική η ετήσια δήλωση δεσποζομένων ζώων συντροφιάς

Να απευθύνονται στο μητρώο δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς του δήμου Κιλκίς, καλεί τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς (σκύλων, γατών) η αντιδημαρχία ανάπτυξης για την ετήσια καταχώριση του βιβλιαρίου υγείας του ζώου ή των ζώων τους.
Η καταχώριση του βιβλιαρίου υγείας γίνεται δωρεάν στο μητρώο δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς του δήμου (τμήμα ζωικής παραγωγής, Βικτωρία Γούναρη τηλ. 23413 52244 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες).
Το βιβλιάριο υγείας παρέχει πληροφορίες για την ημερομηνία εφαρμογής του αντιλυσσικού εμβολίου και τον αριθμό ηλεκτρονικής σήμανσης του ζώου ή των ζώων συντροφιάς και ενημερώνεται ετησίως από ιδιώτη κτηνίατρο.
Υπενθυμίζεται ότι η δήλωση όλων των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς στο μητρώο του δήμου Κιλκίς είναι υποχρεωτική, πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο βάσει νόμου, ενώ προβλέπονται σημαντικές διοικητικές κυρώσεις (πρόστιμο 300 ευρώ) για τους παραβάτες.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]