Άρχισε η υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κιλκίς

Αγροτικά /

Από τον αγροτικό συνεταιρισμό Κιλκίς ανακοινώθηκε ότι, όπως κάθε χρόνο, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος από τις 6.5.14 οι αγρότες – παραγωγοί του νομού Κιλκίς μπορούν να συμπληρώνουν τις δηλώσεις του ΟΣΔΕ προσερχόμενοι στα κεντρικά γραφεία του Α.Σ. Κιλκίς (πρώην Ε.Α.Σ. Ν. Κιλκίς, Θεσσαλονίκης 20 στο Κιλκίς).
Στην ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:
«…Είναι γνωστό ότι στο έργο των δηλώσεων πρόκειται να συμμετάσχουν αρκετοί φορείς – παράγοντες και για το συμφέρον των αγροτών-παραγωγών και κτηνοτρόφων μας καθώς επίσης και για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την έγκαιρη πληρωμή τους, να εξετάζεται η ιδιότητα και η ακεραιότητα του φορέα που σας προσεγγίζει. Κυρίως δε από φυσικά πρόσωπα που ισχυρίζονται ακόμη ότι είναι υπάλληλοι της ένωσης ενώ ταυτοχρόνως διαδίδουν ότι η ένωση έκλεισε και δεν υφίσταται πια.
Ως παλαιός και έγκυρος φορέας ζητούμε να μας δείξετε την εμπιστοσύνη σας και εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε άμεσα στις απαιτήσεις σας».

Περισσότερα

Γ. Γεωργαντάς στα εγκαίνια της Zootechnia: Το Μάρτιο στον αέρα οι διαγωνισμοί για τα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης

Κλείνει η μεγαλύτερη εκκρεμότητα της ελληνικής κτηνοτροφίας Ως μια ευκαιρία επανεκκίνησης της ελληνικής κτηνοτροφίας, χοιροτροφίας, πτηνοτροφίας και αλιείας χαρακτήρισε την […]

Δείτε ακόμα

Δεν το(ν)… βλέπουν;

Μα είναι να απορεί κανείς γιά το πόσο … «δυσκολεύονται» Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου και δήμος Κιλκίς, να βρουν […]