Γενικά

Υποτονικό με μικροεντάσεις ήταν το συλλαλητήριο στο Πολύκαστρο

Γράφει ο Βαγγέλλης Αποστολίδης

Γράφει ο Βαγγέλλης Αποστολίδης

Χωρίς ιδιαίτερη μαζικότητα και με εμφανείς τις οργανωτικές αδυναμίες πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στην κεντρική πλατεία του Πολυκάστρου το συλλαλητήριο που οργανώθηκε με στόχο να εκφρασθεί η αντίθεση γιά την χρήση του όρου «Μακεδονία» στην ονοματοδοσία των Σκοπίων.

Και τούτο διότι οι οργανωτικές αδυναμίες του υπήρξαν κάτι παραπάνω από εμφανείς ακόμη και την ημέρα πραγματοποίησης του συλλαλητηρίου, αλλά και διότι το όλο εγχείρημα αντιμετωπίσθηκε με εμφανή επιφυλακτικότητα από πλευράς των τοπικών αρχών του δήμου Παιονίας αλλά και των συλλογικών φορέων της περιοχής, που επί της ουσίας αδιαφόρησαν.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Γεγονός, που σε ένα βαθμό οδήγησε στον σταδιακό του εκφυλισμό, να «καπελλωθεί» σε ένα βαθμό από τα στελέχη και φίλους του Συνδέσμου της «Χρυσής Αυγής», που οργανωμένα ήλθαν από διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας κυρίως Λάρισας, Πιερίας και Πέλλας καθώς λόγω ενός ατυχήματος, όπως δήλωσαν οι διοργανωτές καταγράφηκε απουσία μικροφωνικής εγκατάστασης γιά την διεξαγωγή ομιλιών και χαιρετισμών, προς απογοήτευση όλων όσων με αγνές πατριωτικές προσήλθαν, παρά τις αρχικές επιφυλάξεις, συμμετείχαν εν τέλει σε αυτό.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 3

Κάτι που αναδείχθηκε ευκρινέστερα στην μαζικότερη συμμετοχή στην πορεία που πραγματοποιήθηκε στην συνέχεια επί της κεντρικής οδού της «Μεγάλου Αλεξάνδρου», που οδήγησε και στον αποκλεισμό της πολης, όταν οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ και της αστυνομικής διεύθυνσης Κιλκίς εμπόδισαν τους διαδηλωτές να κατευθυνθούν προς τον κόμβο της εθνικής οδού (ΠΑΘΕ) με στόχο να αποκλείσουν την εκεί κυκλοφορία δημιουργώντας μικρής κλίμακας ένταση.

Περισσότερα

Παραβίαση του προσωπικού λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αντιπεριφερειάρχη Α.Βεργίδη

Παραβίαση του προσωπικού λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη ([email protected]), είχε ως αποτέλεσμα emails με φερόμενο ως αποστολέα τον […]

Δείτε ακόμα

Νέοι… ούτε για δείγμα!

Μνημόσυνο σε χωριό του νομού, με τον εφημέριο ιερέα να συνοδεύεται στην τελετή από δύο ηλικιωμένους… άνω των 80! Νέοι […]