Πολιτική

Υποστηρικτικές αναφορές γιά το ΤΕΙ Κιλκίς από τον γ.γ. της ΝΔ Α.Παπαμιμίκο

«Ως κόμμα θα εισηγηθούμε την στήριξη των επενδυτών, που δραστηριοποιούνται στον νομό Κιλκίς, την θέσπιση κινήτρων γιά δραστηριοποίηση και νέων επενδυτών σ’ αυτόν και την δημιουργία προϋποθέσεων και διαμόρφωση πλαισίου γιά τον «επαναπατρισμό» των επιχειρήσεων, που έδρευαν σ’ αυτόν και σήμερα είναι εγκατεστημένες στο εξωτερικό».
ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1Αυτό δήλωσε στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης ο γενικός γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος λίγο μετά τις συναντήσεις του στην βιομηχανική περιοχή Κικίς στο Σταυροχώρι στην πρώτη από αναλήψεως των καθηκόντων του εθιμοτυπική επίσκεψή του στον νομό Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31.7.14.
Ο κ. Παπαμιμίκος αναφέρθηκε και στο θέμα του ΤΕΙ Κιλκίς στο οποίο έκανε στάση καθ’ οδόν προς Κιλκίς ύστερα από προτροπή του βουλευτή Κιλκίς του κόμματος Γιώργου Γεωργαντά, ο οποίος δεν ήλθε εδώ καθώς ορίσθηκε από την ΝΔ ως αντιλέγων στην συζήτηση στην Βουλή επί του θέματος αντισυνταγματικότητας του νομοσχεδίου γιά τα δάση, το οποίο έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο γενικός γραμματέας της ΝΔ είπε, ότι το κόμμα θα υποστηρίξει την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του ΤΕΙ Κιλκίς με λειτουργία νέου τμήματος σχετιζόμενου με την καινοτομία, μία θέση την οποία ανέφερε ότι ανήρτησε στην προσωπική ιστοσελίδα του.

Απαραίτητες οι αλλαγές στην λειτουργία των ΟΤΑ tονίσθηκε κατά την επίσκεψη στην έδρα του δήμου Παιονίας
Τον γενικό γραμματέα του συγκυβρνώντος κόμματος της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο, πού συνοδευόταν από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κιλκίς Τριαντάφυλλο Πέτρογλου και υψηλόβαθμα κομματικά στελέχη σε κεντρικό και περιφερειακό, επίπεδο δέχθηκε στο γραφείο του την Πέμπτη 31.7.14 ο απερχόμενος δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας. Κατά την διάρκεια της συνάντησης των πού πραγματοποιήθηκε παρουσία στελεχών της δημοτικής αρχής και του απερχομένου αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς και νέου δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη συζητήθηκαν, εκτός των άλλων ζητήματα που αφορούν την λειτουργία των ΟΤΑ και ευρύτερα του δημόσιου τομέα και των αλλαγών που θα πρέπει να δρομολογηθούν προκειμένου να καταστούν αποτελεσματικότεροι, ευέλικτοι και ταυτοχρόνως λιγότερο κοστοβόροι για τον Ελληνα πολίτη.Σημειώνεται ότι η επίσκαψη του κ. Παπαμιμίκου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του ανά την επικράτεια με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του πού είχε διακοπεί λόγω της προελογικής περιόδου και ολοκληρώνεται ετούτη την περίοδο με την επίσκεψη του στους νομούς Κιλκίς και Κορινθίας, εν όψει και των εκλογών για την ανάδειξη των διοικήσεων στην περιφερειακή και κεντρική ενωση δήμων [ΠΕΔ,ΚΕΔΕ] που είναι προγραμματισμένες να διενεργηθούν στα μέσα Σεπτεμβρίου.
ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2
Οσον αφορά στον γενικότερο σκοπό της επίσκεψής του είπε:
«Είμαι εδώ, πρώτα από όλα, γιά να ακούσω:
Τους θεσμικούς φορείς, την τοπική διοίκηση της ΝΔ, του πολίτες του Κιλκίς.
Θέλουμε συνεχή διάλογο με όλους.
Ξέρουμε τα προβλήματα και ερχόμαστε γιά να ακούσουμε κάθε σκέψη γιά την λύση τους».
Εν συνεχεία έκανε αναφορά στα τρέχοντα πολιτικά θέματα:
«…Η Νέα Δημοκρατία εγγυάται την πολιτική σταθερότητα και τηνα ασφαλή έξοδο από την κρίση.
Στηρίζουμε τις μεταρρυθμίσεις, την διαπραγμάτευση για το χρέος, την συνταγματική αναθεώρηση.
Τίποτε από αυτά δεν μπορεί να σταματήσει…».
Ιδιαιτέρως επικριτικός υπήρξε γιά τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την εκ μέρους του συνεχή διατύπωση του αιτήματος γιά πρόωρες εκλογές.
«…Η απόπειρα του ΣΥΡΙΖΑ να μπλοκάρει την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας είναι πολιτικό έγκλημα.
Παραβιάζει ουσιαστικώς το Σύνταγμα για να προκαλέσει εκλογές την ώρα που θα κρίνεται το μέλλον της χώρας.
Η προσπάθειά τους δεν θα περάσει.
Εκλογές στο τέλος της τετραετίας».
Εν συνεχεία ο κ. Παπαμιμίκος, μετέβη στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς όπου πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής Κιλκίς της ΝΔ.
Τον κ. Παπαμιμίκο συνόδευε ο γενικός γραμματέας οργανωτικού του κόμματος Γιώργος Λουλουδάκης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα