Αθλητισμός

Με «υπογραφή» Ιππικού Ομίλου Κιλκίς το κύπελλο Ελλάδος ιππικής αντοχής

Αγώνας κυπέλλου Ελλάδος ιππικής αντοχής διεξήχθη την Κυριακή 18.10.20, στην περιοχή του «Ράντσου Κιλκίς», με διοργανωτή τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς.

Τρεις Αμαζόνες του συλλόγου ανεδείχθησαν κυπελλούχοι.

Στην κατηγορία ενηλίκων η Βiκτωρία Σχοινά, με τον ίππο Σάλαμον Καλαχάρ, πρώτευσε διανύοντας τη διαδρομή των 80 χιλιομέτρων σε 6.38.49. Δεύτερος τερμάτισε ο Σωτήρης Πατσιούρας, επίσης του ΙΟΚΙΛ, με τον ίππο Σπίριτ και χρόνο 6.38.51.

Στην κατηγορία εφήβων κυπελλούχος ανεδείχθη η Φωτεινή Χωλίδου, με την Αφροδίτη, που διήνυσε την απόσταση των 80 χιλιομέτρων σε 6.38.50, ενώ στην κατηγορία παίδων πρώτευσε η Λαμπριάνα Μασμανίδου, με τον Φραντσέσκο, που διήνυσε τα 60 χιλιόμετρα σε 05.19.30.

Εκτός συναγωνισμού, στην απόσταση των 60 χιλιομέτρων πρώτη η Χριστίνα Τιρεκίδου με τον ίππο Αζάρ, ενώ στα 40 χιλιόμετρα δεύτερος ο Γεώργιος Πατλάκας με τον ίππο Μπες.

Εξ άλλου, το Σάββατο 17.10.20 διενεργήθηκαν εξετάσεις γιά άδεια ικανότητας αθλητή, στις οποίες πέρασαν επιτυχώς οι νέοι αναβάτες του ΙΟΚΙΛ Αικατερίνη Βορρέ, Αθανασία Ζάχου, Παντελής Κρίκης και Σωτήριος Γκαϊντανίδης.

Ακολούθησε αγώνας 20 χιλιομέτρων στον οποίο τερμάτισαν οι αθλητές Βικτωρία Σχοινά, Σωτήριος Γκαϊντανίδης, Αθανασία Ζάχου, Αρετή Πατσιούρα και Μαρία Ζηκίδου-Τσβετάνοβιτς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα