Πολιτική

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Μαρία Μασμανίδου-Τζάβαλου με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς

Στον συνδυασμό «Ενωτική Δύναμη Κιλκίς» του υποψήφιου δημάρχου Δημήτρη Τσαντάκη εντάχθηκε η ιατρός Μαρία Γ. Μασμανίδου Τσάβαλου.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

“Η Μαρία Γ. Μασμανίδου Τσάβαλου διακεκριμένη ειδικός γαστρεντερολόγος-ηπατολόγος ιατρός λειτουργεί το ιατρείο της στο Κιλκίς. Εργάζεται επί μία εικοσαετία προσφέροντας τις υπηρεσίες της και σώζοντας ανθρώπινες ζωές.

Αποφάσισε να δυναμώσει κι αυτή με τη συμμετοχή της το συνδυασμό της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Υποστηρίζει θερμά το όραμά μας για έναν καλύτερο δήμο Κιλκίς πιο φιλόξενο και με κέντρο τον άνθρωπο.

Η Μαρία είναι η γυναίκα που την επιστήμη της και την προσωπικότητά της τα προσφέρει αφειδώς για το σημαντικότερο αγαθό του συνανθρώπου μας, την υγεία. Οι πετυχημένες διαγνώσεις της, η ορθή αντιμετώπιση των ασθενών και κυρίως η φιλάνθρωπη στάση της απέναντι στον ανήμπορο την κατατάσσουν στις κορυφαίες γιατρούς του δήμου και όχι μόνο. Έχει συνεργασίες με μεγάλα νοσοκομεία και ιατρικά κέντρα της χώρας.

Η Μαρία είναι μια παρουσία που δεν περνά απαρατήρητη και εκφράζει την κοινωνία του Κιλκίς που πιστεύει ότι πάντα πρέπει υπάρχει χρόνος, διάθεση και ενέργεια προσφοράς για τον τόπο που ζεις και αγαπάς, άσχετα αν ο εργασιακός και οικογενειακός χρόνος είναι πολύ μεγάλος. Αυτό το πιστεύω το αποδεικνύει έμπρακτα μπαίνοντας στο στίβο της αυτοδιοίκησης για να εργαστεί για το Κιλκίς και τα χωριά μας που αγαπάμε, αξιοποιώντας τις πολλές γνώσεις, εμπειρίες και δυνάμεις που διαθέτει.

Ιδιαίτερα αγαπητή, κοινωνική, αποτελεσματική, επίμονη, πολλές φορές “αιρετική” και με καινοτόμες ιδέες, αποτελεί επιλογή εμπιστοσύνης και δημιουργίας για το Δήμο Κιλκίς.

Καλωσορίζουμε τη Μαρία Γ. Μασμανίδου Τσάβαλου στην ομάδα της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Μαζί όλοι ενωμένοι δίνουμε τον αγώνα νίκης με το μήνυμα “κανένας Δημότης απροστάτευτος και στο πιο απομακρυσμένο οικισμό του δήμου Κιλκίς”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο Βλάσιος Γ. Σκορδέλης

Γεννήθηκε στην Στενήμαχο Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρεια Θράκη) το έτος 1830 και πέθανε στην Αθήνα το 1898. Μετά την αποφοίτησή του […]