Αθλητισμός

Ι. Τσόνογλου αντί Ν. Παυλίδη στον Απόλλωνα Ευρωπού

Ξεκίνησε την Πέμπτη 11.8.16 η προετοιμασία του Απόλλωνος Ευρωπού για την νέα αγωνιστική περίοδο. Λίγες ημέρες νωρίτερα σημειώθηκε μεταβολή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Έτσι εξ αιτίας απροόπτων παραγόντων επήλθε λύση της συνεργασίας με τον 42χρονο επι μακρόν άσσο του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου Νίκο Παυλίδη που είχε «κλεισθεί» στις αρχές του Καλοκαιριού και η οποία σηματοδοτούσε την ταυτόχρονη έναρξη της σταδιοδρομίας του ως προπονητή.

Στην θέση του κ. Παυλίδη προσελήφθη μια άλλη γνώριμη μορφή των κιλκισιώτικων γηπέδων με σταδιοδρομία και πέραν των ορίων του νομού ο καταγόμενος απο τον Ευρωπό 39χρονος τερματοφύλακας Γιάννης Τσόνογλου υπο την επίβλεψη του οποίου και διεξάγεται η προετοιμασία.

Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει σειρά φιλικών αγώνων ανάμεσα στους οποίους ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο εντός έδρας της Τρίτης 23.8.16 με τον γειτονικό Εθνικό Αξιούπολης καθώς θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της πανηγύρεως του Ευρωπού (Αποδόσεως της Θεοτόκου) με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]