Κοινωνία

Τσάντες φαρμακείου δώρισε η ΔΕΕΠ Κιλκίς ΝΔ στον Ερυθρό Σταυρό

Μια ακόμη πολύτιμη εθελοντική δράση πραγματοποίησε η ΔΕΕΠ νομού ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021 δωρίζοντας εξοπλισμό – τσάντες φαρμακείου στο περιφερειακό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.

Τη δωρεά παρέλαβε η πρόεδρος Κατερίνα Φραγγίδου στα γραφεία του τμήματος του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στο χώρο του νέου πάρκου Κήπου μαζί με δύο ακόμη στελέχη – θελοντές του τμήματος Κιλκίς.
Η κα Φραγγίδου παραλαμβάνοντας τις τσάντες φαρμακείου ευχαρίστησε την κομματική οργάνωση της ΝΔ για την σημαντική δωρεά της και τόνισε ότι πράξεις σαν και αυτή είναι πολύ σημαντικές γιατί βοηθούν το έργο των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού και κάνουν πιο εύκολη τη δουλειά τους προσφέροντας και συνδράμοντας στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.
Από την πλευρά της τοπικής κομματικής οργάνωσης της ΝΔ σε τοποθέτηση του ο πρόεδρος Μηνάς Παπαδόπουλος αφού ευχαρίστησε την κα Φραγγίδου για τα καλά της λόγια την συνεχάρη για το πολύτιμο έργο το οποίο προσφέρει μαζί με το άξιο στελεχιακό δυναμικό του τμήματος ανεβάζοντας τον πήχη στον τομέα του εθελοντισμού.

Και συμπλήρωσε λέγοντας ότι η ΝΔ με μπροστάρη τον πρόεδ

ρο της και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στηρίζει ουσιαστικά το εθελοντικό κίνημα και τους ανθρώπους που αφιλοκερδώς προσφέρουν στην κοινωνία μας.

Από την ΔΕΕΠ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ έδωσαν το παρών τους στην εθελοντική δράση ο γραμματέας της οργάνωσης Νίκος Τοπαλίδης, η υπεύθυνη τομέα υγείας Ελένη Πανοδήμου και η υπεύθυνη τομέα αθλητισμού Γεωργία Τριανταφυλλίδου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα