Τρίτη η Τόλμη στα διασυλλογικά πρωταθλήματα Βορείου Ελλάδος

Αθλητισμός /

Οκτώ χρυσά μετάλλια, δύο ασημένια και δύο χάλκινα, τέσσερες θέσεις στην πρώτη οκτάδα και τρίτη θέση της γενικής κατάταξης υπήρξε ο λαμπρός απολογισμός της Τόλμης Κιλκίς στα διασυλλογικά πρωταθλήματα παμπαίδων-μικρών παμπαίδων και παγκορασίδων-μικρών παγκορασίδων (ηλικιών 6-11 ετών) Βορείου Ελλάδος, οι αγώνες των οποίων διεξήχθησαν το Σάββατο 6.6.16, στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης με την συμμετοχή 236 αθλητών και αθλητριών 32 συλλόγων.
Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Ιωάννης Δεληγιαννίδης (-49κ.), Βασίλειος Αθανασιάδης (-41κ.), Παναγιώτης Κεμεντσετσίδης (-53κ.), Δημήτριος Λουκοβίτης (-57κ.), Αθηνά Τσουκαλά (-57κ.), Νικόλαος Μέρμηγκας (-49κ.), Σοφία Ηλιάδου (-20κ.), και Χρήστος Σκαρλάτος (-29κ.).
«Ασημένιοι» ήταν οι Θεοφιλία Κωνσταντίδου (-45κ.), και Ερμής Ηλιάδης (-26κ.) ενώ «χάλκινοι» η Λίντιαν Τσάρτσιου (-24κ.) και Μαρία Γραικού (-37κ.).

ΤΟΛΜΗ
Θέσεις στην οκτάδα κατέλαβαν οι Φίλιππος Τερζιάδης, Χρύσα Τσάρτσιου, Αργύριος Ηλιάδης και Ειρήνη Μελικίδου.
Την πλήρη ικανοποίησή του γιά την συνολική εμφάνιση των παιδιών έκανε ο εκπαιδευτής και αρχιπροπονητής του συλλόγου Γιώργος Λεμονίδης που δήλωσε γι’ αυτά τα εξής: «Η επιδίωξη ενός στόχου, παρά το μικρό της ηλικίας, είναι από τα σπουδαιότερα στοιχεία του χαρακτήρα και εμείς μαζί με τους γονείς έχουμε την χαρά να τα πλάθουμε θωρακίζοντάς τα ταυτόχρονα. Το κάθε παιδί δίνει το δικό του μήνυμα με ξεχωριστό τρόπο, και είμαστε ηθικώς υποχρεωμένοι να το λάβουμε και να το στηρίξουμε. Επιβραβεύουμε την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλα τα παιδιά μας, οδηγώντας τον σύλλογο στην τρίτη θέση της κατάταξης στην συγκεκριμένη διοργάνωση».
Την ομάδα συνόδευσαν και στήριξαν οι πρωταθλητές του συλλόγου Εφη Στεφανίδου και Βάσια Καϊκη.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες έδωσε ο πρόεδρος Παύλος Κουραλίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Διήμερη επίσκεψη στο Κιλκίς του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστου Παπαστεργίου

Διήμερη επίσκεψη στο δήμο Κιλκίς θα πραγματοποιήσει, αύριο Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης, […]