Αθλητισμός

Τρία τέρματα χάρισε στην Κρύα Βρύση ο Κιλκισιακός 3-1

Αν την τελευταία αγωνιστική ημέρα της φάσης των κατακτηρίων αγώνων για την άνοδο στην γ’εθνική κατηγορία ο Απόλλων Κρύας Βρύσης φέρει ισοπαλία ή ηττηθεί και ο Κιλκισιακός νικήσει τότε στο τρίτο τη τάξει εθνικό πρωτάθλημα θα συμμετέχει απο την νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα του Κιλκίς.

Δυστυχώς βάσει της λογικής το «σενάριο» αυτό «φαντάζει» εξωπραγματικό. Όμως υφίσταται επειδή «φρόντισε» για αυτό ο Κιλκισιακός με την έξοχη εμφανισή του και την επακόλουθη θριαμβευτική εντός έδρας νίκη του επι του πρωτοπόρου της ειδικής κατάταξης Απόλλωνος Κρύας Βρύσης με 3-1 χάρης την οποία το κιλκισιώτικο συγκρότημα υπερτερεί του αντιπάλου του στην ενδεχόμενη έστω και με ελάχιστες πιθανότητες μεταξύ τους ισοβαθμία.

Αυτές τις ελάχιστες θεωρητικές πιθανότητες ο Κιλκισιακός της διατήρησε ξεκινώντας ορμητικώς τον αγώνα κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο και υποχρεώνοντας τον Απόλλωνα σε συνεχή απεγνωσμένη άμυνα πρώτα για διατήρηση του πλεονεκτήματος της διαφοράς και κατόπιν για αποφυγή μιας ήττας με διαστασεις «συντριβής».

Η ομάδα του Κιλκίς συνδύασε το «κυνήγι» της ουσίας με την ποιότητα παιχνιδιού προσφέροντας κατά διαστήματα συναρπαστικό θέαμα δημιουργώντας σωρεία φάσεων μπροστά απο την εστία της κρυοβρυσιώτικης και αρκετές ευκαιρίες απο σημαντικές μέχρι κλασικές, έτσι που να μπορεί αβίαστα κανείς να υποστηρίξει οτι το τελικό 3-1 την αδικεί ή να πει…. «και λίγο ήταν»!

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 1

Έδειξε έτσι στον αγωνιστικό χώρο ποια είναι η πραγματικά καλύτερη σε αντίθεση με τις πριν την διεξαγωγή των κατακτηρίων αγώνων θεωρητικολογίες που την ήθελαν ως… την ασθενέστερη του ομίλου με σχεδόν… «μηδενικές» (!) πιθανότητες διεκδίκησης της ανόδου!

Είναι χαρακτηριστικό το ότι ο Απόλλων Κρύας Βρύσης «δικαιολόγησε» την παρουσία του σε..δύο όλες και όλες φάσεις εκ των οποίων η μια αφορούσε στο τέρμα του στο 70’ για το προσωρινό 2-1 και η άλλη σε μια σωτήρια επέμβαση του Ν. Ζάικου στην επανάληψη με αποτέλεσμα στιγμής 2-0!

Αντιθέτως ο Κιλκισιακός κατάφερε με την απόδοσή και εμφάνισή του να προκαλέσει «ερωτηματικά» για το πως… ο αντίπαλος του βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα στην υπόθεση της διεκδίκησης της ανόδου στην γ’εθνική κατηγορία! Τα τέρματα του σημείωσαν οι Μάναλης (32’ «χρυσή» αλλαγή, έστω και αναγκαστική), Λογγινίδης (54’ κατ’ευθείαν κόρνερ) και Σαβ. Παπαδόπουλος (81’).

Ο «εκτελεστής» του πρώτου τέρματος έχασε άλλες τρείς σπουδαίες ευκαιρίες μια στο πρώτο ημιχρόνιο και δύο στην επανάληψη ενώ τον «μιμήθηκαν» οι Λογγινίδης (α’ ημιχρόνιο), Παρπουτσής και Μπελίτσας (επανάληψη). Εννοείται ότι την τελευταία αγωνιστική ημέρα το κιλκισιώτικο συγκρότημα θα επιδιώξει το νικηφόρο αποτέλεσμα ώστε να επωφεληθεί απο τυχόν «στραβοπάτημα» του κρυοβρυσιώτικου όσο και αν αυτό φαντάζει… «χιμαιρικό». Άλλωστε και σε αυτήν την περίπτωση ισχύει το ρητό για την ελπίδα που «πεθαίνει» τελευταία.

Η σύνθεση:
Ν. Ζάικος, Καλόνικος (71 Τιτόπουλος), Κομπαλία, Χότζα, Ματεντζίδης, Σαβ. Παπαδόπουλος, Τακαβάκης (20’ Μάναλης), Λογγινίδης, Παρπουτσής (80’ Νικολαίδης).
Στον άλλο αγώνα: ΠΟ Ν. Μουδανιών-ΑΣ Ειρηνουπόλεως 2-1
Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:
Κυριακή 31.5.15, 17.00 Κιλκισιακός-ΠΟ Ν. Μουδανιών

Τα πλήρη αποτελέσματα

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ-Απόλλων Κρύας Βρύσης 3-1
ΠΟ Ν.Μουδανιών-ΑΣ Ειρηνουπόλεως 2-1

Η ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ[table]
Α/Α, ΟΜΑΔΕΣ, ΤΕΡΜΑΤΑ, ΒΑΘΜΟΙ,
1., Απόλλων Κρύας Βρύσης, 9-4, 12,
2., ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ, 12-8, 10,
3., ΠΟ Ν. Μουδανιών, 5-8, 7,
4., ΑΣ Ειρηνουπόλεως, 4-10, 0,[/table]

Η επόμενη ημέρα

(Κυριακή 31.5.15)
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ-ΠΟ Ν. Μουδανιών
Απόλλων Κρύας Βρύσης-ΑΣ Ειρηνουπόλεως

Περισσότερα
Δείτε ακόμα