Αθλητισμός

Τρεις αξιόλογες μετεγγραφές ανακοίνωσε η Νίκη Ευκαρπίας

Σε κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας, ώστε αυτή να διεκδικήσει την άνοδό της στην α1 κατηγορία ΕΠΣΚ, προχωρούν οι ιθύνοντες της Νίκης Ευκαρπίας.

Ετσι, ανακοινώθηκαν τρεις αξιόλογες μετεγγραφές, με τα αποκτήματα να είναι εγνωσμένης αξίας στον χώρο του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν:

-Ο κεντρικός επιθετικός Χαράλαμπος (Μπάμπης) Κοτσαμποϊκίδης εκ των συντελεστών του «νταπλ» της Αναγέννησης Πλαγιάς της περυσινής περιόδου, κυπελλούχος ΕΠΣΚ περιόδου 2016-17 με τον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, την ομάδα της γενέτειράς του, και πρωταθλητής ΕΠΣΚ περιόδων 2017-18 με τον Αλέξανδρο Κιλκίς και 2018-19 με τον Κιλκισιακό.

-Ο κεντρικός αμυντικός Γιάννης Γιαννιώτης, βασικό στέλεχος του ανελθόντος πέρυσι στην α1 κατηγορία ΕΠΣΚ Κεραυνού Βάθης και στέλεχος στο παρελθόν ομάδων που πέτυχαν άνοδο σε ανώτερη κατηγορία, όπως των Μ.Αλεξάνδρου Ν. Γυναικοκάστρου, Ολυμπιακού Γαλλικού και Λύκων Αναβρυτού.

-Ο μέσος Γιώργος Αντωνιάδης, στέλεχος πέρυσι του περυσινού αήττητου πρωταθλητή α’ κατηγορίας ΕΠΣΚ και ανελθόντος στην α1 Κεραυνού Βάθης με πέρασμα από ομάδες πρωταγωνίστριες στα πρωταθλήματά τους, όπως ΠΑΟΚ Κρηστώνης, ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, Δόξα Χέρσου (δ’ εθνική), Μ. Αλέξανδρος Ν. Γυναικοκάστου και Αναγέννηση Πλαγιάς.

Οι επαφές των διοικούντων της Νίκης Ευκαρπίας με έμπειρους και «ετοιμοπόλεμους» παίκτες συνεχίζονται.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]