Αθλητισμός

Ο τραγικός χαμός ποδοσφαιριστή επισκίασε το κυπέλλο Ε.Π.Σ.Κιλκίς

Ένα τραγικό συμβάν τα ξημερώματα του Σαββάτου 29.8.15 επισκίασε τον πρώτο γύρο του κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς.

Έτσι, την παραμονή του αγώνα Δόξας Γερακαριού-Μακεδονικού Δροσάτου σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Δροσάτου-Αμαράντων τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο, ύστερα από εκτροπή του αυτοκινήτου του από την πορεία του και ανατροπή του, έχασε την ζωή του ο 21χρονος τερματοφύλακας του δευτέρου Δημήτρης Ιωαννίδης.

Η τόσο πρόωρη και άδοξη απώλειά του «βύθισε» σε ανείπωτο πένθος την τοπική κοινωνία και προκάλεσε θλίψη και συγκίνηση στον χώρο του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου, καθώς ο εκλιπών συνδύαζε ποιότητα χαρακτήρα και αθλητική επίδοση και ήθος κατά τρόπο, που τον οδήγησε από αυτήν την νεαρή ηλικία στην κοινωνική και αγωνιστική καταξίωση.
Όπως ήταν επόμενο, ο προαναφερθείς αγώνας αναβλήθηκε, και θα διεξαχθεί την Τετάρτη, με ώρα έναρξης 5 το απόγευμα.
Οι αγώνες του πρώτου γύρου διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 29 και 30.8.15.
Την πρώτη ημέρα επί πέντε αναμετρήσεων οι γηπεδούχοι επικράτησαν στις έξι, ενώ την δεύτερη επί έξι διεξαχθεισών συναντήσεων από τις επτά κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι με πέντε νίκες έναντι μιάς.
Σημειώνεται, ότι ουδεμία συνάντηση κρίθηκε στην παράταση ή στα πέναλτυ.
Την ευρύτερη νίκη σημείωσε ο Ηρακλής Κοιλαδίου, ενώ την ευρύτερη εκτός έδρας ο Εθνικός Αξιούπολης.
ΠΑΟΝΕ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ
Στον θεωρητικώς πλέον ενδιαφέροντα αγώνα ο γ’ εθνικής Εθνικός Ν.Αγιονερίου επικράτησε του φιλοδόξου φέτος στην α1 κατηγορία ΕΠΣΚ ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, που λίγες ημέρες μετά τον μεταξύ τους φιλικό αγώνα του… «έβαλε» και πάλι «δύσκολα».
Ειδικότερα στους αγώνες του πρώτου γύρου του κυπέλλου ΕΠΣΚ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα (με κεφαλαία οι ομάδες που προκρίθηκαν):

Σάββατο 29.8.15
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ-Επτάλοφος 1-0
ΚΟΙΛΑΔΙ-Αίας Πολυκάστρου 6-2
ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ-Πολύπετρο 1-0
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ-Τούμπα 3-0
Γαλλικός-ΚΕΝΤΡΙΚΟ 0-1

Κυριακή 30.8.15

Καμπάνης-ΠΛΑΓΙΑ 2-3
Μ.Αλέξανδρος Βαφ.-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΞ. 1-4
Απόλλων Μαυρ.-ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ Ν.ΣΑΝΤΑΣ 2-4
Γερακαριό-Δροσάτο ανεβλήθη (Τετάρτη 2.9.15)
ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ-Ποντοηράκλεια 3-2
Ά.Χαράλαμπος-ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ 1-2
Λεβεντοχώρι-ΚΡΗΣΤΩΝΗ 0-2

Υπενθυμίζεται ότι άνευ αγώνος είχαν ήδη προκριθεί στον δεύτερο γύρο Κιλκισιακός, ΑΕ Πολυκάστρου, Π.Αγιονέρι, Ν.Γυναικόκαστρο, Πευκόδασος, Αργυρούπολη, Μ.Βρύση, Πάικο Γουμένισσας, Ά.Παντελεήμων, ΑΕ Πεδινού, Βάθη, Εθνικός ΣΣ Μουριών, Ά.Πέτρος, Ανθόφυτο, Γοργόπη, Κ.Απόστολοι, Βαπτιστής, ΑΟΚ Πολυκάστρου, Μ.Στέρνα και Άσπρος.
Η κλήρωση των αγώνων του δευτέρου γύρου επρόκειτο να διεξαχθεί χθες, στα γραφεία της ΕΠΣΚ, την ώρα εκτύπωσης της εφημερίδας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Συνάντηση με νόημα

Στην Αθήνα βρέθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα και συναντήθηκε με τον συντοπίτη […]

Έφιππη Νέα Δημοκρατία

Μετά τις εκλογές του Ιουνίου 2023 είχα γράψει για τον μεγάλο κίνδυνο του Μητσοτάκη να μετατραπεί από μία σχετικά ικανοποιητική […]