Αθλητισμός

Συνεπείς στα «ραντεβού» με επιτυχίες οι τεκβον-ντόκα της Τόλμης Κιλκίς

Συνεπείς στα «ραντεβού» με επιτυχίες υπήρξαν για άλλη μια φορά τεκβον-ντόκα της Τόλμης Κιλκίς.

Ήταν τα έξι στελέχη του συλλόγου του Κιλκίς, που έλαβαν μέρος στους αγώνες με την επωνυμία «Κιμ και Λιού», οι οποίοι διεξήχθησαν το Σάββατο 26-5-18, στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Η διοργάνωση περιελάμβανε και αγωνιστικό πρόγραμμα και εκπαιδευτικού χαρακτήρα συναντήσεις για όλες, από τις μικρές και πολύ μικρές ηλικιακές μέχρι τις μεγάλες, κατηγορίες.

Στο αγωνστικό πρόγραμμα σημείωσαν επιτυχίες οι Χρήστος Σκαρλάτος (10,41κ.), κατακτώντας χάλκινο μετάλλιο, και Ραφαήλ Χύτας (8,30κ.), καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση, ενώ «στις λεπτομέρειες» έχασε την είσοδο στην οκτάδα ο Ιωάννης Ξενίδης (8,33κ.).

Στις συναντήσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα και ειδικότερα, στα «πούμσε» (κινήσεις κατά υποθετικού αντιπάλου), που ήταν συγχρόνως αγώνες πρόκρισης για την συγκρότηση της ομάδας της ΕΤΑΒΕ, έφτασαν στην επιτυχία οι Χρυσή Μιχαηλίδου, με χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία γυναικών, Σοφία Ταξιάρχη, με χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία νεανίδων, και Μαρία Χιωτέλη, με χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία κορασίδων, ενισχύοντας τις πιθανότητές τους να συμπεριληφθούν στην αντιπροσωπευτική ομάδα της ΕΤΑΒΕ.

Στους αγώνες αυτούς δόθηκε, όπως συμβαίνει σε κάθε αντίστοιχους, έμφαση στην προσαρμογή των αθλητών στους ηλεκτρονικούς θώρακες.

«Η εφαρμογή των όσων διδάσκονται όλα τα παιδιά στον σύλλογο στον αγωνιστικό τομέα, μέσα από τους διεθνείς κανονισμούς διαιτησίας και τρόπους καταχύρωσης αποτελέσματος είναι σημαντική, παρά το νεαρό της ηλικίας για μελλοντικές διεκδικήσεις αλλά μέσα από το πλαίσιο που εφαρμόζει η παγκόσμια WT» δήλωσαν οι προπονητές Γεώργιος, Σταύρος και Μιλτιάδης Λεμονίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα