Εκπαίδευση

Το όνομα της Όλγας Βασιλοπούλου στην εγκαινιασθείσα βιβλιοθήκη του δημοτικού σχολείου Ν.Σάντας

Παρουσία του αντιδημάρχου Οικονομικών Γιάννη Χατζηαποστόλου, του προέδρου της τοπικής κοινότητας Χριστόφορου Γαβρά, της προέδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Ν. Σάντας Σοφίας Χατζηαθανασιάδου, της οικογένειας της εκλιπούσης εκπαιδευτικού Όλγας Βασιλοπούλου, αντιπροσωπείας εκπαιδευτικών και μαθητών, το δημοτικό σολείο Ν.Σάντας εγκαινίασε την Τρίτη 14.6.22 και ονοματοδότησε την σχολική βιβλιοθήκη με το όνομα της αείμνηστης εκπαιδευτικού Όλγας Βασιλοπούλου, που υπηρετούσε στην σχολική μονάδα όταν “έφυγε” αιφνιδίως από την ζωή στα 39 της χρόνια.

Η σχολική βιβλιοθήκη εξοπλίσθηκε από τις δωρεές του υπουργείου παιδείας και θρησκευμάτων, του δήμου Κιλκίς, του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, της εταιρείας Κουκλίδης & Σία ΕΕ και του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Η βιβλιοθήκη φιλοξενεί πάνω από 1.600 βιβλία, που αφορούν σε Έλληνες και ξένους συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας (παλαιούς και σύγχρονους), εγκυκλοπαίδειες, ιστορικά και θρησκευτικά βιβλία, εκπαιδευτικά έντυπα, παραμύθια, πολλά εκ των οποίων είναι δωρεές μελών της τοπικής κοινότητας.

Στο πλαίσιο της ονοματοδοσίας, ο διευθυντής και ο συλλόγος διδασκόντων εξέφρασαν τα εγκάρδια αισθήματα ευγνωμοσύνης στους δωρητές της σχολικής βιβλιοθήκης «Όλγα Βασιλοπούλου» του δημοτικού σχολείου Ν. Σάντας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]