Κοινωνία

Το γενικό λύκειο του Σ.Σ.Μουριών συγχαίρει την Ευτυχία Δανίδου

Η πρωτόγνωρη, φετινή σχολική χρονιά 2020 – 2021 κλείνει με τον πιο όμορφο τρόπο για το ακριτικό ΓΕ.Λ. Σ.Σ. Μουριών. Με μεγάλη χαρά αλλά και βαθιά συγκίνηση αποχαιρετούμε τη μαθήτριά μας – και πολύ σύντομα φοιτήτρια σε σχολή της επιλογής της – Ευτυχία Δανίδου, της οποίας η επίδοση στις πανελλαδικές εξετάσεις την καθιστά αριστούχο, με 19.263 μόρια στη βαθμολογική της συγκομιδή!

Εκφράζουμε στην Ευτυχία αλλά και στην οικογένειά της που την στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, τα συγχαρητήριά μας για την όλη προσπάθεια που, ως εκπαιδευτικοί, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ξεκίνησε από τα πρώτα μαθητικά της χρόνια και κορυφώθηκε φέτος με αυτήν την εκπληκτική επίδοση!

Η Ευτυχία, εκτός από αριστούχος μαθήτρια και υποψήφια για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, είναι και ένα κορίτσι με βαθειά καλλιέργεια και ψυχικό πλούτο, στοιχεία που όλοι εμείς, που είχαμε την τύχη να την έχουμε μαθήτρια, διαπιστώναμε σε καθημερινή βάση.

Ευχόμαστε στην μαθήτριά μας καλή επιτυχία σε όποιους στόχους κι’ αν βάλει εφεξής αφού σε λίγο – ως φοιτήτρια – θα ανοιχτούν πολλοί νέοι δρόμοι μπροστά της.

Να είναι τα φοιτητικά της χρόνια γεμάτα εμπειρίες και δημιουργικότητα!

Η διευθύντρια του Λυκείου

Γεωργία Σινάνη

Περισσότερα
Δείτε ακόμα