Κοινωνία

Θλίψη για την απώλεια του γνωστού φαρμακοποιού Θεόδωρου Δρεπανίδη

Θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία του Κιλκίς το άγγελμα του θανάτου του φαρμακοποιού Θεοδώρου Δρεπανίδη, ο βιολογικός «κύκλος» του οποίου «έκλεισε» την Τρίτη 2.11.21, σε ηλικία 62 ετών εξ αιτίας επιπλοκών από τον νέο κορωνοϊό.

Ο εκλιπών νοσηλευόταν εδώ και σχεδόν ένα μήνα, πρώτα στο νοσοκομείο Κιλκίς και κατά το τελευταίο διάστημα διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» της Θεσσαλονίκης.

Γιός του αειμνήστου φιλολόγου καθηγητού Ευγενίου Δρεπανίδη, ο Θεόδωρος Δρεπανίδης σπούδασε πρώρτα σε πανεπιστήμιο της Ιταλίας, από όπου μετενεγράφη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, από το οποίο και απεφοίτησε το 1987.

Το επάγγελμα άρχισε να το ασκεί το 1990, όταν και «άνοιξε» το φαρμακείο του.

Ήταν έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων.

Αμέσως με το θλιβερό άγγελμα της απώλειάς του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση – ψήφισμα:
«Το διοικητικό συμβούλιο του Φαρμακευτικού συλλόγου Κιλκίς εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του και τα ειλικρινή συλλυπητήρια γιά τον απροσδόκητο θάνατο του φαρμακοποιού Θεοδώρου Δρεπανίδη.

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

Ο Θεόδωρος Δρεπανίδης υπήρξε μέλος του Φαρμακευτικού συλλόγου Κιλκίς από τις 30 Ιανουαρίου 1990, διατηρούσε φαρμακείο στην πόλη του Κιλκίς και άσκησε την φαρμακευτική με ζήλο και ήθος».

Συλλυπητήριο Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς

Ο αδόκητος θάνατος, του εκλεκτού συντοπίτη και μέλους του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς, Θεόδωρου Δρεπανίδη, πλημμύρισε όλη την κοινωνία του Κιλκίς με μεγάλη θλίψη. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε η μνήμη του να παραμείνει αιώνια.

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ποταμός Αξιός και οι αισθητήρες μέτρησης της στάθμης των υδάτων που τοποθετήθηκαν στην γέφυρα

Στην εγκατάσταση συστήματος μέτρησης στάθμης υδάτων στην γέφυρα του ποταμού Αξιού, στο ύψος της Αξιούπολης, προέβη στα τέλη της προηγούμενης […]

Παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην «αξιολόγηση» – κατηγοριοποίηση των σχολείων και τον αυταρχισμό κυβέρνησης – υπουργείου παιδείας

Η κυβέρνηση και το υπουργείο παιδείας μπροστά στον ανυποχώρητο αγώνα ενάντια στην κατηγοριοποίηση των σχολείων, την υπεράσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων […]