Αθλητισμός

Τιμήθηκε η Τόλμη από την ΕΤΑΒΕ για τις επιτυχίες του 2017

Το 2017 υπήρξε εξαιρετική χρονιά για την Τόλμη Κιλκίς στο τέκβον-ντο, καθώς κατά την διάρκειά του:

28171375_1255184357914673_944242507_o

-Η πρωταθλήτριά του Μαρία Φουλεδάκη ανεδείχθη ολυμπιονίκης κωφών.

-Οκτώ στελέχη του, οι Μαρία Φουλεδάκη, Αθανασία Μουλιώτα, Αριστείδης Κουτσός, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Αθανάσιος Παπουτσής, Φώτιος Δαδούπης, Παναγιώτης Κεμεντσετσίδης και Δημήτρης Λουκοβίτης είτε κατέκτησαν πανελλήνιους τίτλους ή μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα είτε κατέλαβαν τιμητικές και βαθμολογούμενες θέσεις σε αυτά είτε σημείωσαν επιτυχίες σε διεθνείς διοργανώσεις, ενώ είχαν επιβλητική παρουσία στις περιφερειακές.

-Ο σύλλογος κατέλαβε την ένατη θέση της γενικής πανελλήνιας κατάταξης, όσον αφορά στην αξιολόγηση-βαθμολόγησή του, επί συνόλο 110!

28171353_1255184307914678_872009490_o

Η λαμπρή αυτή παρουσία της Τόλμης στο «προσκήνιο» του ελληνικού τέκβον-ντο κατά το 2017, έτυχε της αναλόγου επιβραβεύσεως από την ένωση τέκβον-ντο Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ), καθώς αυτή τίμησε όλα τα προαναφερθέντα στελέχη και τον σύλλογο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτάς της.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρική ατμόσφαιρα το Σάββατο 17-2-18, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Πόρτο Παλλάς» της Θεσσαλονίκης, που κατακλύσθηκε από εκπροσώπους φορέων, στελέχη, παράγοντες, προπονητές, αθλητές και φίλους του αθλήματος.

«Αισθανόμαστε υπερήφανοι γι΄αυτά τα παιδιά, που μέσα σε λίγα χρόνια οδήγησαν το Κιλκίς στην «ελίτ» του ελληνικού τέκβον-ντο, προβάλλοντας τον τόπο μας και δίνοντας στην νεολαία με την αγωνιστική και εξωαγωνιστική στάση και συμπεριφορά τους υγιή παραδείγματα προς μίμησιν», δήλωσαν στο δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μ» οι προπονητές Γιώργος Λεμονίδης, Σταύρος Λεμονίδης και Μιλτιάδης Λεμονίδης και ο πρόεδρος Παύλος Κουραλίδης.

Συγχρόνως, εξέφρασαν την βεβαιότητά τους για περαιτέρω πρόοδο των αθλητών και αθλητριών «πρώτης γραμμής» και εξέλιξη των ηλικιακώς ακολουθούντων, έτσι που η προσπάθεια του συλλόγου να έχει αδιάκοπη συνέχεια και να φτάσει αυτός ακόμη υψηλότερα στην πανελλήνια κατάταξη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Για την μπούκλα

Πρόσφατα είχα την τύχη, που αρχικά ήταν χαρά, να παρακολουθήσω την παράσταση «Μπούκλα 99» της Νεφέλης Μεγκ, στον πολύ όμορφο […]