Κοινωνία

Θρήνος γιά την πρόωρη απώλεια της 27χρονης εκπαιδευτικού Ευαγγελίας Ευθυμίου

Σε βάρυ πένθος «βύθισε» την κοινωνία του Κιλκίς η απώλεια της εκπαιδευτικού και παλαιάς αθλήτριας στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς Ευαγγελίας Ευθυμίου κόρη του συμπολίτη μας Κώστα Ευθυμίου και μνηστή του προέδρου του ΠΑΟΚ Κρηστώνης Λάζαρου Ιωαννίδη, που «έφυγε» την Τρίτη 25.10.22 σε ηλικία 27 ετών χτυπημένη μετά από τριετή άνιση “μάχη”  που είχε με ανίατη ασθένεια.

Η εκφορά της θα γίνει σήμερα στην 1 το μεσημέρι από τον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Εδέσσης.

Η διεύθυνση και το συντακτικό προσωπικό του δημοσιογραφικού συγκροτήματος του «Μαχητή» εκφράζουν την «βαθειά» θλίψη τους γιά την πρόωρη απώλεια της και εύχονται στους οικείους την εξ ύψους παρηγορία.

Συλλυπητήριο μήνυμα της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς, για τη συναδέλφισσα Ευαγγελία

Οι λέξεις είναι λίγες…
Οι εκπαιδευτικοί του Κιλκίς αποχαιρετούν με βαθιά θλίψη τη συναδέλφισσά τους Ευαγγελία Ευθυμίου.
Μια νεότατη εκπαιδευτικός που πρόσφερε στην εκπαίδευση του νομού αφήνοντας στο πέρασμά της μόνο αγάπη και καλά λόγια. Η απώλειά της μας συγκλόνισε.
Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς της για τον άδικο και τόσο πρόωρο χαμό της.
Ας είναι “μακαρία η οδός”…

ΔΠΕ Κιλκίς

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣΚ
Σύσσωμη η οικογένεια της ΕΠΣ Κιλκίς εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στον επί σειρά ετών Πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου και συνεργάτη μας Κωνσταντίνο Ευθυμίου, για την τραγική απώλεια της κόρης του, Ευαγγελίας.
Ο Θεός να την αναπαύσει.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομού Κιλκίς
Το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομού Κιλκίς εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη και οδύνη μας για την απώλεια της Ευαγγελίας Ευθυμίου, θυγατέρα του συναδέλφου Κωνσταντίνου Ευθυμίου.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της. Αιωνία της η μνήμη.
Εκ μέρους του συλλόγου θα γίνει δωρεά στην μνήμη της Ευαγγελίας στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς ‘’Ο Άγιος Ευγένιος’’.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]