Αθλητισμός

Θετικά μηνύματα από την Νίκη Ποζίδου σε αγώνες κικ μπόξιν

Με την αθλήτριά του Νίκη Ποζίδου συμμετέσχε ο σύλλογος μαχητικών αθλημάτων «Κίνησις» («Kinesis Fight Club») του Κιλκίς στους επαγγελματικούς αγώνες κικ μπόξιν, που διεξήχθησαν την Κυριακή 15.3.15, στο κλειστό γυμναστήριο του Μακεδονικού, στην Ν.Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο σημειώνονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«…Η Νίκη Ποζίδου, που το τελευταίο διάστημα σε πολύ μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κλήθηκε να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια στα GFC Χριστίνα Καμενίτσα του «Armagos gym» γνωστή και από την τηλεόραση με τις πολλές συνεντεύξεις που έχει δώσει. Ο αγώνας παίχτηκε με όρους λόου κικ (χαμηλό λάκτισμα) σε τρεις γύρους των δυο λεπτών και κρίθηκε στα σημεία υπέρ της Καμενίτσα μετά από μια σκληρή «μάχη».

Η Νίκη Ποζίδου είναι ένα ανερχόμενο αστέρι, που δεν φοβάται να αντιμετωπίσει καμμία αθλήτρια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη στην κατηγορία της. Επιλέγει συνέχεια πολύ υψηλού επίπεδου αθλήτριες για αντίπαλους για να μπορέσει να ανεβάσει το δικό της επίπεδο. Μαζί της ήταν το τεχνικό δίδυμο του «Κίνεσις» Κώστας Χασίδης και Αντώνης Γιαννακίδης, που έμειναν ευχαριστημένοι από την επίδοση της αθλήτριας τους και προετοιμάζονται για των επόμενο μεγάλο αγώνα που θα διεξαχθεί στην Γερμανία .

Ο σύλλογος «Kinesis Fight Club» ευχαριστεί τον χορηγό του, την εταιρία καλλυντικών «BIONIKE» και τον εκπρόσωπο της, Κώστα Κατσιάνο, για την συνεχή στήριξή τους.

Επόμενος μεγάλος αγώνας για το «Kinesis» είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα κυόκουσιν καράτε, που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη το προσεχές Σάββατο. Το γυμναστήριο θα εκπροσωπήσει ο αθλητής Γιώργος Καρακασίδης, ενώ ο κ. Αντώνης Γιαννακίδης θα συμμετάσχει ως διαιτητής.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα