Γενικά

Τον “τσάκωσαν” να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του 55 κιλά χασίς

Χειροπέδες σε έναν 25χρονο από την Αλβανία, ο οποίος μετέφερε πάνω από 55 κιλά χασίς στο αυτοκίνητό του, πέρασαν το απόγευμα της Τετάρτης 20.5.20 σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Παιονίας.

Ειδικότερα, μετά από αναλυτική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών της ομάδας ασφάλειας του αστυνομικού τμήματος Παιονίας, προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος είναι μέλος οργανωμένου δικτύου εισαγωγής μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης και περαιτέρω διακίνησης τους στο εσωτερικό της ελληνικής επικρατείας.

Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, αλλά και κατάλληλων ανακριτικών πράξεων, εντοπίστηκε χθες ο αλλοδαπός άνδρας να μεταφορτώνει στο όχημα που οδηγούσε συνολικά 3 σάκους με 51 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 55 κιλών και 126 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Οι ποσότητες ναρκωτικών είχαν εισαχθεί νωρίτερα από μέλη του κυκλώματος μέσω μη νομοθετημένου συνοριακού σημείου σε περιοχή του Κιλκίς, με τελικό παραλήπτη τον συλληφθέντα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Το όχημα που χρησιμοποιούσε κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών, καθώς και ένας ηλεκτρονικός φάρος που βρέθηκε στο σπίτι που διέμενε και προσομοίαζε με αστυνομικό φάρο.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα