Ελλάδα

Στο Ρύσιο έγινε το γαμήλιο γλέντι με τα κρούσματα κορονοϊού – Θετική και η νύφη

Ανησυχία υπάρχει τα τελευταία 24ωρα για το γαμήλιο γλέντι που εξελίχθηκε σε υγειονομική βόμβα στη Θεσσαλονίκη. Μετά τις πληροφορίες για τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα που προέκυψαν από την δεξίωση του Σαββάτου 25 Ιουλίου, οι υγειονομικές αρχές είναι σε συναγερμό για τον εντοπισμό των επαφών των 300 καλεσμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, το γαμήλιο γλέντι δεν διεξήχθη στους Αμπελόκηπους αλλά σε γνωστό κτήμα δεξιώσεων στο Νέο Ρύσιο. Στους Αμπελόκηπους πραγματοποιήθηκε μόνο το μυστήριο και συγκεκριμένα στον εξωτερικό χώρο του Ιερού Ναού της Αναστάσεως του Κυρίου εντός του πρώην στρατοπέδου «Μ. Αλέξανδρος»

Εξιτήριο για τους νοσηλευόμενους

Τουλάχιστον 12 άτομα που ήταν προσκεκλημένοι στον γάμο, πήγαν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με ύποπτα συμπτώματα και επιβεβαιώθηκε ότι είναι θετικοί στον κορονοϊό. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο γαμπρός, που μαζί με έναν καλεσμένο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» για νοσηλεία, καθώς διαθέτει μονάδα για το COVID-19. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, οι δυο ασθενείς αναμένεται να λάβουν εξιτήριο σήμερα, καθώς η κατάσταση της υγείας τους είναι πολύ καλή και έχουν ήπια συμπτώματα.

Θετική στον κορονοϊό είναι και η νύφη του γάμου, ωστόσο τα συμπτώματα είναι ελαφριά και οι γιατροί σύστησαν να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Την ίδια ώρα, υπάρχει αναστάτωση στους Αμπελόκηπους, καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό των καλεσμένων του γάμου ζει στην περιοχή.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ

Περισσότερα

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Πέθανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, σε ηλικία 84 ετών, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του μέσω Twitter. «Ο αγαπημένος μας Θόδωρος Πάγκαλος έφυγε […]

Δείτε ακόμα