Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Θερμή ανταπόκριση

Πολύ θερμή και συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση του κόσμου στην πρόσκληση του δήμου Παιονίας για πρόσφατη εκδήλωσή του με κεντρική ομιλήτρια την Κιλκισιώτισσα msc ψυχολόγο και ποιήτρια Έλλη Φρεγγίδου.

Η κ.Φρεγγίδου μίλησε γιά τις επιπτώσεις της πανδημίας, ενώ διάβασε και ένα ποίημα αφιερωμένο στην περιοχή, με τον τίτλο «Γουμένισσα».

Η ίδια σχολίασε γι’ αυτήν την εμπειρία της:

« Η Γουμένισσα μάς «κατέκτησε» γιά άλλη μία φορά, με τις αμέτρητες ομορφιές και τους «ζεστούς» ανθρώπους της. Η διοργάνωση του δήμου Παιονίας αξίζει θερμών συγχαρητηρίων, όμως τίποτε δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την αεικίνητη και δραστήρια Κούλα Κεχαΐδου.

Η παρουσία μου εκεί με γέμισε από χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια.
Το ζήτημα της δημόσιας υγείας, μετά την παγκόσμια υγειονομική κρίση του νέου κορωνοϊού (Covid-19), μας απασχόλησε εντόνως τα τελευταία δυόμισυ χρόνια.

Όμως, σ’ αυτήν την εκδήλωση είχαμε μία μοναδική δυνατότητα να συναντηθούμε, να χαμογελάσουμε, να αγκαλιασθούμε και να δεσμευτούμε, ότι ΚΑΙ αυτό θα το περάσουμε ΜΑΖΙ».

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς

Αντάξιος… του ονοματεπωνύμου!

Από τις πιό συγκινητικές στιγμές στην εκδήλωση ονοματοθεσίας της κεντρικής οδού στον οικισμό της Πηγής (Ισβόρου) σε οδό Ανθυποσμηναγού Στέφανου […]

Δείτε ακόμα