Αθλητισμός

Ο Ευκαρπιώτης Θεοχάρης Τσομίδης επίσημος χορηγός του Κιλκισιακού

Είναι το πρόσωπο, γιά το οποίο εδώ και λίγο καιρό είχε διαρρεύσει ανεπισήμως ότι θα πλαισιώσει εξωδιοικητικώς και οικονομικώς τον σύλλογο.
Έτσι, η διοίκηση του Κιλκισιακού ανακοίνωσε και επισήμως, ότι την γενική χορηγία του ανέλαβε ο Κιλκισιώτης (από την Ευκαρπία) επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη, Θεοχάρης Τσομίδης.
Ο κ. Τσομίδης είναι γνωστός στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου από την διετή θητεία του στην προεδρεία του Απόλλωνος Καλαμαριάς, η οποία και σηματοδότησε την ανάκαμψη του ιστορικού συλλόγου.
Προσεχώς αναμένεται η εκ μέρους του δημοσιοποίηση του γενικού χορηγικού προγράμματος του συλλόγου.
Ωστόσο, με αφορμή δημοσιεύματα «Δεν χρειάζεται …Μεσσίες» και αναρτήσεις σε μερίδα των τοπικών μέσων ενημέρωσης, αναφορικά με την ανάμιξή του στα του Κιλκισιακού, ο κ. Τσομίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Έχοντας την ανάγκη να διευκρινίσω ωρισμένα πράγματα προς αποκατάσταση της αλήθειας, και επειδή κυκλοφορούν σε ωρισμένες ιστοσελίδες ανακρίβειες, δηλώνω τα εξής:
– Ο Κιλκισιακός διαθέτει στιβαρή και αξιόπιστη διοίκηση υπό την προεδρεία του κ. Θαμνίδη και αποτέλεσμα αυτού είναι να μην χρειάζεται “Μεσσίες” ή οποιασδήποτε άλλης μορφής σωτήρες.
– Ο Κιλκισιακός είναι αυτάρκης στο μέτρο του δυνατού.
– Η ομάδα βαδίζει σε πάρα πολύ καλό δρόμο στηριζόμενη στα δικά της παιδιά και στους δικούς της ανθρώπους.
Όσον αφορά εμένα ως Κιλκισιώτη στην καταγωγή, και στο πλαίσιο του γενικού χορηγικού προγράμματος της ομάδας, θα βοηθήσω και εγώ να πάει ο Κιλκισιακός εκεί όπου του αξίζει και αρμόζει».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα