Αθλητισμός

Η Θεοδώρα Τραϊανού του ΑΟΓ πρωταθλήτρια στην κατηγορία Ε4 κοριτσιών

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση , στη 10η επέτειο από την ίδρυση του, ο Αθλητικός Όμιλος Γουμένισσας (όμιλος αντισφαίρισης Α.Ο.Γ) έλαβε τον πρώτο τίτλο επίσημης διοργάνωσης από την Ε.Φ.Ο.Α., για την αθλήτρια του σωματείου Θεοδώρα Τραϊανού του Πέτρου και της Σοφίας.

Ανεδείχθη λοιπόν πρωταθλήτρια την Τρίτη 16 Μαΐου 2023, σε τουρνουά που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ΟΑ Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη, στην κατηγορία Ε4 κοριτσιών δώδεκα χρονών. Η Θεοδώρα Τραϊανού έπειτα από τρεις κουραστικούς και απαιτητικούς αγώνες, αποκλείοντας τις αντιπάλους της, κατάφερε να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης όπου και αντιμετώπισε μια αθλήτρια με καταγωγή από το Βόλο.

Ο τελικός διήρκησε δύο ώρες και έληξε με σκορ στο πρώτο σετ 4-6, στο δεύτερο σετ 6-3 και έπειτα οι αθλήτριες οδηγήθηκαν στο τελευταίο σετ σε super tie break όπου έληξε με σκορ 10-6, χαρίζοντας έτσι το πολυπόθητο τρόπαιο στην ίδια, αλλά και στον Α.Ο.Γ.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και οι αθλητές όλων των τμημάτων συγχαίρουν θερμά τη Θεοδώρα και τον προπονητή Νίκο Μέρμηγκα για το σημαντικό τους επίτευγμα, όπως επίσης και την οικογένεια της πρωταθλήτριας για τη στήριξη που της παρέχει στην αθλητική της δραστηριότητα.

Η νίκη αυτή, επισφραγίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δεκαετή παρουσία του σωματείου, με έδρα τη Γουμένισσα, στην «αθλητική ζωή» της περιοχής.

Ο Α.Ο.Γ. ιδρύθηκε το έτος 2013 με πρωτεργάτη και εμπνευστή αυτής της προσπάθειας τον γυμναστή – προπονητή αντισφαίρισης Νικόλαο Μέρμηγκα, ενώ σήμερα πρόεδρος του σωματείου διατελεί ο Αθανάσιος Γιόντσης.

Το σωματείο έχει αριθμό μητρώου Γενικής Γραμματείας  Αθλητισμού ΧΡ70 και σήμερα λειτουργούν επτά τμήματα αντισφαίρισης για όλες τις ηλικίες. Οι προπονήσεις διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Γουμένισσας (1ο χλμ. Γουμένισσας – Φιλυριάς).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα