Αθλητισμός

Η τετραεθνής διοργάνωση παλαιμάχων Κιλκισιακού

Με τετραεθνή διοργάνωση παλαιμάχων συμμετέχει στα φετινά «Ελευθέρια», τις θεσμικές εκδηλώσεις τιμής της επετείου της επικής Μάχης και απελευθέρωσης του Κιλκίς (φέτος 102ης), ο σύλλογος παλαιμάχων Κιλκισιακού, με την συμμετοχή αντιστοίχων συλλόγων του εξωτερικού με τους οποίους έχει συνάψει αθλητικές σχέσεις.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο 20 και 21.6.15 στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς με την συμμετοχή των ομάδων Οττινί Λουβαίν (προαστίου των Βρυξελλών) Βελγίου, Μολντοβέι Μπουκόβινα Φούντου της ρουμανικής πόλης Σουσοάρα, Ίσπρα Βαρέζε Ιταλίας και Κιλκισιακού.

Και τις δύο ημέρες θα ισχύσει το σύστημα μία εναντίον όλων εναλλάξ, με ώρες έναρξης 4.30 το απόγευμα του Σαββάτου και 6 το απόγευμα της Κυριακής.

Σημειώνεται, ότι πρόκειται γιά την δεύτερη συνάντηση των εν λόγω ομάδων, μετά την σύμπραξή τους στην καθιέρωση του θεσμού, που γιά πρώτη φορά διοργανώθηκε πέρυσι στην Σουσοάρα.

Οι αποστολές θα αφιχθούν στο Κιλκίς το απόγευμα της Παρασκευής 19.6.15, ενώ το βράδυ θα δειπνήσουν σε ταβέρνα του Κιλκίς, όπου και θα διενεργηθεί η κλήρωση των αγώνων.

Το πρωί του Σαββάτου θα ξεναγηθούν στο αρχαιολογικό μουσείο και τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου, ενώ κατόπιν θα έχουν ελεύθερο χρόνο έως ότου μεταβούν στο στάδιο γιά τους αγώνες.

Το πρωινό πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει εκδρομή-επίσκεψη στο οχυρό Ρούπελ και γεύμα ή καφέ στα Ανω Πορρόια, εν συνεχεία δε ανάπαυση έως πριν την εκ νέου μετάβαση στο γήπεδο.

Το βράδυ θα παρατεθεί αποχαιρετιστήριο δείπνο και θα ανταλλαγούν αναμνηστικά δώρα.

Ενδέχεται κάποιες από τις αποστολές να παραμείνουν γιά λίγες ημέρες ακόμη στην χώρα μας, και σ’ αυτήν την περίπτωση θα συνεχισθούν οι επαφές με τον σύλλογο παλαιμάχων Κιλκισιακού.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα