Αθλητισμός

Η τέταρτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην σφυροβολία παίδων από τον Απόστολο Τζαμτζή (73,80μ)

Με την τέταρτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην κατηγορία παίδων (σφύρα 4 κιλών), με 73,80 μέτρα κατέκτυσε το χρυσό μετάλλιο στην σφυροβολία του διασυλλογικού πρωταθλήματος της Κ.Μακεδονίας …παμπαίδων ο ρίπτης του ΓΣ Μανδρών Απόστολος Τζαμτζής.

Ο δεκαπεντάχρονος γιός του παλαιμάχου άσσου του κιλκισιώτικου χειροσφαίρου Τάσου Τζαμτζή παρουσίασε βελτίωση σχεδόν …20 μέτρων την τελευταία τριετία, ενώ εντυπωσίασε και στην δισκοβολία (δίσκος 1 κιλού), πρωτεύοντας και σ΄ αυτήν με νέα ατομική επίδοση 59,40 μέτρων, βελτιωμένη κατά …14 μέτρα σε σχέση με πέρυσι!

Ο ΓΣ Μανδρών κυριάρχησε και σε αυτήν την διοργάνωση με πρώτη, δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση στην σφυροβολία και πρώτη, δεύτερη, πέμπτη και όγδοη θέση στην δισκοβολία.

Αξιοσημείωτη και η εμφάνιση του δέκα τρίχρονου Νίκου Κουντουρά με σαφείς ενδείξεις, μιάς σημαντικής εξέλιξεις.

Ειδικότερα τα στελέχη του ΓΣ Μανδρών σημείωσαν τα εξής αποτελέσματα:

Σφυροβολία
1ος Απόστολος Τζαμτζής 73,80 μ. ΝΑΕ
2ος Δημήτρης Σούφης 48,98 μ.ΝΑΕ
3ος Γιάννης Σεράκης 33,90 μ.
4ος Νίκος Κουντουράς 22,50 μ.

Δισκοβολία
1ος Απόστολος Τζαμτζής 59,40 μ. ΝΑΕ
2ος Δημήτρης Σούφης 32,50 μ.
5ος Γιάννης Σεράκης 27,10 μ.
8ος Νίκος Κουντουράς 16,20 μ.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]