Τέσσερα μετάλλια και τρίτη θέση κατάταξης γιά την Τόλμη Κιλκίς

Αθλητισμός /

Σε διεθνή διασυλλογική διοργάνωση τεκβον-ντο παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων οι αγώνες της οποίας διεξήχθησαν στην Σοφια την Παρασκευή 31.10 και το Σάββατο 1.11.14, συμμετέσχε η Τόλμη Κιλκίς.
Στους αγώνες έλαβαν μέρος πολλοί σύλλογοι από όλο τον κόσμο με συνολικώς εξακόσιους αθλητές και αθλήτριες, ενώ διεξήχθησαν με όλη την υποστηρικτική ηλεκτρονική τεχνολογία.
Ο σύλλογος του Κιλκίς με αποστολή οκτώ στελεχών, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, κατακτώντας τέσσερα μετάλλια και δύο θέσεις στην τιμητική πρώτη οκτάδα.
Ειδικότερα, χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Αθανάσιος Βαφειάδης (+65κ. παίδων), Κυριάκος Κωνσταντινίδης (-61κ. παίδων) και Αθανάσιος Παπουτσής (-40κ. παμπαίδων) και ασημένιο ο Παύλος Βαλσαμίδης (-65κ. παίδων) ενώ θέσεις στην πρώτη οκτάδα κατέλαβαν οι Μελέτιος Αθανασιάδης (-49κ. παμπαίδων) και Γεωργία Σκαρλάτου (+59 κιλά κορασίδων).
Αφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, έστω και χωρίς να καταφέρουν να προκριθούν στην οκτάδα οι Αριστείδης Κουτσός (-41κ. παίδων) και Μαρία Καλφοπούλου (-41κ. κορασίδων).
Στην άτυπη κατάταξη των συλλόγων η Τόλμη, χάρη στα προαναφερθέντα μετάλλα κατέλαβε την τρίτη θέση γιά την οποία της απονεμήθηκε τιμητικό έπαθλο.
«Το εύγε ανήκει σε όλους», δήλωσαν ο εκπαιδευτής και προπονητής Γιώργος Λεμονίδης και ο πρόεδρος του συλλόγου Παύλος Κουραλίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Διήμερη επίσκεψη στο Κιλκίς του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστου Παπαστεργίου

Διήμερη επίσκεψη στο δήμο Κιλκίς θα πραγματοποιήσει, αύριο Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης, […]