Αθλητισμός

Τέσσερα μετάλλια και τρίτη θέση κατάταξης γιά την Τόλμη Κιλκίς

Σε διεθνή διασυλλογική διοργάνωση τεκβον-ντο παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων οι αγώνες της οποίας διεξήχθησαν στην Σοφια την Παρασκευή 31.10 και το Σάββατο 1.11.14, συμμετέσχε η Τόλμη Κιλκίς.
Στους αγώνες έλαβαν μέρος πολλοί σύλλογοι από όλο τον κόσμο με συνολικώς εξακόσιους αθλητές και αθλήτριες, ενώ διεξήχθησαν με όλη την υποστηρικτική ηλεκτρονική τεχνολογία.
Ο σύλλογος του Κιλκίς με αποστολή οκτώ στελεχών, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, κατακτώντας τέσσερα μετάλλια και δύο θέσεις στην τιμητική πρώτη οκτάδα.
Ειδικότερα, χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Αθανάσιος Βαφειάδης (+65κ. παίδων), Κυριάκος Κωνσταντινίδης (-61κ. παίδων) και Αθανάσιος Παπουτσής (-40κ. παμπαίδων) και ασημένιο ο Παύλος Βαλσαμίδης (-65κ. παίδων) ενώ θέσεις στην πρώτη οκτάδα κατέλαβαν οι Μελέτιος Αθανασιάδης (-49κ. παμπαίδων) και Γεωργία Σκαρλάτου (+59 κιλά κορασίδων).
Αφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, έστω και χωρίς να καταφέρουν να προκριθούν στην οκτάδα οι Αριστείδης Κουτσός (-41κ. παίδων) και Μαρία Καλφοπούλου (-41κ. κορασίδων).
Στην άτυπη κατάταξη των συλλόγων η Τόλμη, χάρη στα προαναφερθέντα μετάλλα κατέλαβε την τρίτη θέση γιά την οποία της απονεμήθηκε τιμητικό έπαθλο.
«Το εύγε ανήκει σε όλους», δήλωσαν ο εκπαιδευτής και προπονητής Γιώργος Λεμονίδης και ο πρόεδρος του συλλόγου Παύλος Κουραλίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]

Έγκριση χωρίς… αποσπάσεις

Να ενταχθεί το τμήμα ελέγχου διαβατηρίων (ΤΕΔ) του μεθοριακού σταθμού Ευζώνων στις υπηρεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος της Ελληνικής Αστυνομίας. Βάσιμο και […]