Γενικά

Τεράστια απώλεια για την 71η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία της Ν.Σάντας

Σοκ στην 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία.
«Έφυγε» από τη ζωή αιφνιδίως τα ξημερώματα του Σαββάτου 9 Αυγούστου ο Υποδιοικητής της 71 Α/Μ Ταξιαρχίας, συνταγματάρχης Εμμανουήλ Παπαγρηγοριάδης.
Ο συνταγματάρχης Εμμανουήλ Παπαγρηγοριάδης γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1983 και αποφοίτησε το 1987 ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού. Προήχθη στο βαθμό του Ταγματάρχη το 2000, του Αντισυνταγματάρχη το 2006 και του Συνταγματάρχη το 2012.
Στις 29 Αυγούστου 2012 ανέλαβε τα καθήκοντα του Επιτελάρχη της 71 Α/Μ Ταξιαρχίας. Διοίκησε το 596 Α/Μ ΤΠ και τιμήθηκε στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του με μετάλλια και διαμνημονεύσεις.
Εκπαιδεύτηκε σε όλα τα Σχολεία Εκπαίδευσης του όπλου του (ΣΧΠΖ), σε λοιπά ειδικών αντικειμένων και είναι κάτοχος πτυχίου Proficiency της αγγλικής γλώσσας. Ήταν απόφοιτος της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου ΑΔΙΣΠΟ. Ήταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά.

Περισσότερα

Παραβίαση του προσωπικού λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αντιπεριφερειάρχη Α.Βεργίδη

Παραβίαση του προσωπικού λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη ([email protected]), είχε ως αποτέλεσμα emails με φερόμενο ως αποστολέα τον […]

Δείτε ακόμα