Συνελήφθησαν τρία άτομα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

Γενικά /

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 500 γραμμάρια ηρωίνης και το χρηματικό ποσό των 3.100 ευρώ

 Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου 2023 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας και δύο ημεδαπές γυναίκες, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν αρχικά οι δύο γυναίκες να επιβαίνουν σε όχημα και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 511 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε την έρευνα, την παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών παρέλαβαν λίγο νωρίτερα από σημείο απόκρυψης σε αφύλακτο υπαίθριο χώρο, κατ’ εντολή του ημεδαπού άνδρα και σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα ηρωίνης βάρους 6,21 γραμμαρίων,
  • το χρηματικό ποσό των 000 ευρώ και
  • 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών. Επίσης κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή των δύο γυναικών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ. Γεωργαντάς στα εγκαίνια της Zootechnia: Το Μάρτιο στον αέρα οι διαγωνισμοί για τα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης

Κλείνει η μεγαλύτερη εκκρεμότητα της ελληνικής κτηνοτροφίας Ως μια ευκαιρία επανεκκίνησης της ελληνικής κτηνοτροφίας, χοιροτροφίας, πτηνοτροφίας και αλιείας χαρακτήρισε την […]