Γενικά

Συνεδριάζει την Πέμπτη 27.6.24 το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας

Συνεδριάζει διά ζώσης δημόσια την Πέμπτη 25.4.2024, στις 7 το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωάννης Καρακασίδης» του δήμου στο Πολύκαστρο.

Η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης περιλαμβάνει δέκα θέματα, ανάμεσα στα οποία:

Τροποποίηση της 275/2017 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τον κανονισμό λειτουργίας κοινόχρηστων χώρων (πλατειών) Δήμου Παιονίας ως προς το άρθρο 15 (ένταξη της πλατείας Παύλου Μελά του οικισμού Αξιούπολης).
Εισηγητής: ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Έγκριση 6ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον. έτους 2024.
Εισηγητής: ΤΖΟΥΡΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΟΥΠΑΣ» (Α.Μ. 29/2020).
Εισηγητής: ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης έργου: «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΖΩΝ ΣΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ – ΝΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ» (Α.Μ. 17/2022).
Εισηγητής: ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Διάθεση του προαύλιου χώρου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου για την πραγματοποίηση πολιτιστικής εκδήλωσης με την ονομασία «NANON FESTIVAL».
Εισηγητής: ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ορισμός υπευθύνων για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο λειτουργίας και την είσπραξη των εσόδων του κολυμβητηρίου «ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΤΣΟΥ» του έτους 2024.
Εισηγητής: ΚΑΛΑΒΑΖΗΣ ΚΥΡΟΣ

Έγκριση σύστασης Επιτροπής του άρθρου 30 ν.5056/2023 για την άσκηση των αρμοδιοτήτων των καταργούμενων σχολικών επιτροπών και της καταργούμενης Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του αρθρ. 50 του ν.1566/85.
Εισηγητής: ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαπίστωση αναγκαιότητας ονομασίας οδών στην Δ.Κ. Κάρπης.
Εισηγητής: ΤΖΟΥΡΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Δωρεάν παραχώρηση χρήσης δημοτικού ακινήτου στη Δ.Ε.Υ.Α. Παιονίας, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του Άρθρου 185 του Ν. 3463/2006.
Εισηγητής: ΤΖΟΥΡΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Γνωμοδότηση επί της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ), μέσω ΗΠΜ, στο πλαίσιο της διαδικασίας Τροποποίησης της ΑΕΠΟ του έργου «Εγκατάσταση και λειτουργία σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκό σύστημα ισχύος 181,7 MW και συνοδά έργα», που θα εγκατασταθεί στη θέση Χερσοτόπι, της ΔΕ Κιλκίς & Πολυκάστρου, του Δ. Κιλκίς & Παιονίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της εταιρείας Ίσιδα Ενεργειακή Μονοπρόσωπη Α.Ε.. ΠΕΤ: 2205781624.»
Εισηγητής: ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΣΙΩΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Πριν την τακτική συνεδρίαση θα προηγηθεί στις 6.30 ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής Αρχής Παιονίας, που θα συζητηθεί το θέμα που τέθηκε από τον προέδρο της δημοτικής κοινότητας Πολυκάστρου Νικόλαο Ρουκούδη σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε με το πόσιμο νερό στο Φανό.

Περισσότερα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]

Δείτε ακόμα

Την ανάκληση της ΚΥΑ που υποχρεώνει τις επιχειρήσεις να επιστρέψουν στους παρόχους ενέργειας τις επιδοτήσεις ζητά το Επιμελητήριο Κιλκίς

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, τον […]