Κοινωνία

Συναυλία Γιάννη Κότσιρα στα ‘’Ελευθέρια’’ του δήμου Κιλκίς

Ο δήμος Κιλκίς προσκαλεί όλους τους πολίτες να συνεορτάσουν τα εκατόν έντεκα χρόνια ελευθερίας της πόλης του Κιλκίς, θεμελιωμένα στην Ιστορική Μάχη του Κιλκίς, την Πέμπτη 20 Ιουνίου στη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου, με την οποία κορυφώνεται ο εορτασμός των φετινών Ελευθερίων.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής μετά τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις του στον Σταυρού του Νότου και με ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ στις αποσκευές του, θα επικοινωνήσει τα τραγούδια του στο κοινό.

Έχοντας στο πλάι του για δεύτερη χρονιά την ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς Μυρτώ Βασιλείου αλλά και τη Δήμητρα Μπουλούζου, σταθερή συνεργάτιδα του τα τελευταία έξι χρόνια, ο Γιάννης Κότσιρας έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.

Παλιά και αγαπημένα, αλλά και ολοκαίνουρια τραγούδια από τον νέο του κύκλο τραγουδιών ‘’Παράθυρο στο άπειρο’’, σε μουσική Μανώλη Ανδρουλιδάκη, πάνω σε στίχους και ποιήματα του Άλκη Αλκαίου. Ένα πρόγραμμα που όπως πάντα έχει στόχο τη γνήσια διασκέδαση, αλλά και τις στοχευμένες αναφορές στο αυθεντικό λαϊκό τραγούδι.
Τον Γιάννη, τη Μυρτώ και τη Δήμητρα συνοδεύει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Η συναυλία αρχίζει στις 9 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Περισσότερα

Τα αποκαλυπτήρια προτομής Αντιπτέραρχου (Ι) Περικλή Στεφανίδη που έπεσε στο καθήκον πριν από ένα χρόνο

Σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιουλίου 2024 η τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του Αντιπτέραρχου Περικλή Στεφανίδη στην […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]