Αγροτικά

Συνάντηση Γ.Γεωργαντά με τους καστανοκαλλιεργητές του Πάικου

Μετά από πρόσκληση του δήμου Παιονίας και των καστανοκαλλιεργητών του Πάϊκου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς συναντήθηκε μαζί τους το απόγευμα του Σαββάτου 19.3.22, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας, για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων αυτής της ιδιαίτερης και εξαιρετικής αξίας, παραγωγής.

Στα χωριά Κάρπη, Καστανερή και Γρίβα, αντιμετωπίζουν, χρόνια τώρα, προβλήματα σχετικά με τον χαρακτηρισμό των εκτάσεών τους, την επιλεξιμότητα της δενδροκομικής αυτής εκμετάλλευσης, αλλά και την άρδευσή της.

Μετά από μια ουσιαστική συζήτηση, στην οποία συμμετείχαν και ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, συμφωνήθηκε να κατατεθούν από τους καστανοκαλλιεργητές τα στοιχεία που απαιτούνται, προκειμένου να επιλεγούν οι καλύτερες και αμεσότερες λύσεις, για την επίλυση των προβλημάτων των παραγωγών, ενώ θα ακολουθήσει και νέα συνάντηση, τον επόμενο μήνα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]