Κοινωνία

Συγχαρητήριο μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κιλκίς στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης, με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ακολουθεί η δήλωση του αντιπεριφερειάρχη:

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, νέους και νέες της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία στην πορεία που ξεκινούν και κάθε εκπλήρωση των στόχων και των φιλοδοξιών που έχουν θέσει.

Μάλιστα και φέτος, τους αξίζουν διπλά συγχαρητήρια, καθώς οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν λόγω της πανδημίας ήταν ιδιαίτερες και δυσκόλεψαν την περίοδο της προετοιμασίας, που είναι κρίσιμη για όλα τα παιδιά.

Οι κόποι, οι προσπάθειες και οι προσωπικές θυσίες των τελευταίων χρόνων δικαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Συγχαίρω, επίσης, τους γονείς για την ολόθερμη συμπαράστασή τους, τους κυρίους και τις κυρίες εκπαιδευτικούς για το σπουδαίο έργο τους.

Εύχομαι αντίστοιχα και στα παιδιά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κάθε επιτυχία στις ευκαιρίες που θα διεκδικήσουν.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας πρώτος σημαντικός σταθμός, αλλά δεν είναι ο μόνος. Οι στόχοι κερδίζονται με επιμονή, σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες, στο ξεκίνημα της νέας σας πορείας».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα