Κοινωνία

Συγχαρητήριο δημάρχου Κιλκίς για την εκλογή του νέου μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου

Ένας Άξιος Ποιμενάρχης διαδέχεται στην ιστορική Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου τον σεπτό Μακαριστό ιεράρχη μας Εμμανουήλ.
Χαιρετίζω την εκλογή του κ. Βαρθολομαίου στην Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου με αισθήματα πνευματικής αγαλλίασης και υψηλές προσδοκίες, εφάμιλλες του πολυσχιδούς ποιμαντικού έργου που ακολουθεί, με αδιάλειπτη αφοσίωση, την θεοφόρο του αποστολή.

Διερμηνεύοντας τα συναισθήματα των ευσεβών πολιτών του Δήμου Κιλκίς εύχομαι από βάθους καρδιάς υγεία και μακροημέρευση στο νέο μας Επίσκοπο. Η πολυέλαιος χάρις του Θεού που του εμπιστεύθηκε το χριστεπώνυμο πλήρωμα να ευλογεί και να επαυξάνει με λόγο αγαθοποιό και πράξεις αγάπης την διακονία του στην Μητροπολιτική μας Περιφέρεια.

Καλώς ωρίσατε Πάτερ Βαρθολομαίε στην νέα σας οικογένεια, που αδημονεί να σας δεχτεί στην αγκαλιά της, με την βεβαιότητα ότι θα την περιτειχίσετε με δύναμη ψυχής, θεία φώτιση και πλούσιες πνευματικές δωρεές, ως Άξιος θεματοφύλακας της ορθόδοξης πίστης μας.


Δημήτρης Κυριακίδης

Δήμαρχος Κιλκίς

Περισσότερα

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]

Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]