Αθλητισμός

«Ευρωπαϊκή» σύγκρουση ΑΣΕ Δούκα – ΓΑΣΚ για το Κύπελλο Διεκδίκησης

Βραδιά πανευρωπαϊκού χειροσφαιρικού Κυπέλλου Διεκδίκησης («Τσάλλεντζ Καπ») η αποψινή, και το πρόγραμμα συμεριλαμβάνει μία …«εμφύλια» αναμέτρηση.
Πρόκειται γιά τον αγώνα ΑΣΕ Δούκα-ΓΑΣ Κιλκίς, τον μεταξύ τους πρώτο στο πλαίσιο της φάσης των «32» με τον επαναληπτικό του Κιλκίς να έχει ορισθεί γιά το προσεχές Σάββατο 29.11.14.
Η ομάδα του Κιλκίς μεταβαίνει στην Αθήνα αποφασισμένη να μην αφήσει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία της επανασύνδεσής της με τις ευρωπαϊκές επιτυχίες της των δύο προηγούμενων δεκαετιών.

«Όπλα» της η παντελής έλλειψη άγχους, καθώς έχοντας απουσιάσει την τελευταία τριετία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συγχρόνως έχοντας ανανεωθεί ριζικώς, κατέρχεται στον αγωνιστικό χώρο με την ψυχολογία εκείνου που «δεν έχει να χάσει τίποτε» και η πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση όλων των παικτών της.
Είναι οι παράγοντες, που αναμένεται να αμβλύνουν και το πρόβλημα της λόγω σοβαρών τραυματισμών τους αναγκαστικής απουσίας των Τάτση και Ασίκη.

«Στην Αθήνα δεν πηγαίνουμε γιά …ταξιδάκι αναψυχής», δήλωσε στον «Μαχητή» ο προπονητής Γιάννης Λαζαρίδης, «αλλά γιά να σταθούμε στο ύψος μιάς περίστασης, που θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως «γλυκιά» πρόκληση γιά εμάς. Σε μία δύσκολη συγκυρία γιά όλους, μία πρόκριση στους «16» του «Τσάλλεντζ Καπ» θα περιποιούσε ιδιαίτερη τιμή στην ομάδα και την πόλη μας αλλά και θα έκανε να ακουσθεί ακόμη περισσότερο το όνομά της μέσω του αθλητισμού και του αθλήματός μας.

Γι’ αυτό ακριβώς αποτελεί γιά μας «μονόδρομο» το να «τα δώσουμε» όλα γιά το καλύτερο δυνατό αποτελέσμα, που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την πρόκριση».
Ο αποψινός αγώνας του κλειστού γυμναστηρίου ΔΑΙΣ Αθηνών θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα