Αθλητισμός

Πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες στον πρώην δήμο Πικρολίμνης

Η επιτροπή σχολικών αγώνων της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς, μέσω του τμήματος φυσικής αγωγής, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας( Ε.Ο.Π.) και κατόπιν εγκρίσεως της κεντρικής επιτροπής σχολικών αγώνων διοργανώνει τους αγώνες των πανελληνίων σχολικών πρωταθλημάτων ποδηλασίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα αγωνίσματα δρομου αντοχής και ατομικής χρονομέτρησης.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 13-04-16 στην περιοχή Νέου Αγιονερίου ως εξής:

– Το αγώνισμα ατομική χρονομέτρηση θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί από το Νέο Αγιονέρι. Οι μαθητές θα διανύσουν απόσταση 15.000 μ και οι μαθήτριες 10.000 μ. στην διαδρομή, Νέου Αγιονερίου – επαρχιακής οδού Μαυρονερίου – Μικροκάμπου και επιστροφής στο Νέο Αγινέρι.

-Το αγώνισμα αντοχής θα ξεκινήσει στην 1 μετά το μεσημέρι από το Νέο Αγιονέρι. Οι μαθητές θα διανύσουν απόσταση 105.000 μ. (τρεις γύρους) και οι μαθήτριες 70.000 μ. (δύο γύρους) στην κυκλική διαδρομή 35.000 μ. Νέου Αγιονέριου – επαρχιακής οδού Μαυρονερίου – Μικροκάμπου – Πικρολίμνης – Ξυλοκερατιάς – Νέας Φιλαδέλφειας – Ξηροχωρίου – Βαλέϊκων – Νέου Αγιονέριου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Ξεσήκωσε»

Χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου Κρητών «Το Αρκάδι» ήταν αυτό, που, πρώτο μεταξύ πολλών, «άνοιξε» τον «κύκλο» των πολιτιστικών-ψυχαγωγικών εκδηλώσεων της […]