Αθλητισμός

Σχολιασμός της 19ης αγωνιστικής της α΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Διατήρησε την διαφορά τίτλου ο πρωτοπόρος β’ ομίλου Εθνικός Αξιούπολης, αν και δεν αγωνίσθηκε, ενώ στην δεύτερη θέση πέρασε και πάλι η Τούμπα. Παντελής απουσία της ισοπαλίας και από τους δύο ομίλους

-Με νίκες συνέχισαν στον α’ όμιλο α’ κατηγορίας η πρωτοπόρος Νίκη Ευκαρπίας («οκτάρα» στο Κεντρικό), η δεύτερη Δόξα Χέρσου («εξάρα» επί της Μ. Στέρνας), και οι τρίτες Καστανιές (επί του Αλέξανδρου Κιλκίς), ενώ στην τέταρτη θέση «αναρριχήθηκε» και πάλι ο Απόλλων Μαυρονερίου.

Στην βάση ξεχώρισε η Δοϊράνη (νίκη επί της Ξηρόβρυσης).

Δεν σημειώθηκε καμμία ισοπαλία, με τους γηπεδούχους να υπερισχύουν των φιλοξενουμένων στις νίκες, με τέσσερες έναντι μίας.

-Είχε την προγραμματισμένη ανάπαυλά του, όμως ο πρωτοπόρος του β’ ομίλου Εθνικός Αξιούπολης διατήρησε την διαφορά που του εξασφαλίζει τον τίτλο και την κατ’ ευθείαν άνοδο.

Στην δεύτερη θέση προωθήθηκε εκ νέου η Τούμπα, που με την νίκη της «στα χαρτιά» (λόγω …Αγιου Πέτρου) επωφελήθηκε της ήττας της Γρίβας στο Πευκόδασος. Την τέταρτη θέση διατήρησε το Πολύπετρο, ενώ νικηφόρα συνέχισε και το Χορήγι.

Στην βάση ο ΑΟΚ Πολυκάστρου υπερίσχυσε των Μ. Λειβαδίων και υποσχέλισε το Π. Γυναικόκαστρο ενώ χάρη σ’ αυτήν την νίκη του δεν υπάρχει πλέον ομάδα με μονοψήφιο αριθμό βαθμών.

Και από αυτόν τον όμιλο απουσίασε η ισοπαλία, με τους γηπεδούχοςυ να σημειώνουν τρεις νίκες έναντι δύο των φιλοξενουμένων.

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα