Αθλητισμός

Σχολιασμός της 16ης αγωνιστικής της α΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Γιά δεύτερο συνεχές Σάββατο χωρίς τέρμα σχεδόν οι μισές ομάδες. Νίκησαν οι τρεις προπορευόμενες του α’ ομίλου α’ κατηγορίας, σε μιάν ημέρα σχεδόν απόλυτης κυριαρχίας των φιλοξενουμένων, χωρίς ισοπαλία και χωρίς να «βρουν δίχτυα» οι μισές ομάδες. Νίκες και γιά τους προπορευομένους του β’ ομίλου, από όπου επίσης απουσίασε η ισοπαλία.

Ημέρα των φιλοξενουμένων στον α’ όμιλο α’ κατηγορίας, αφού σημείωσαν τέσσερες νίκες επί ισαρίθμων αγώνων, με την μοναδική των γηπεδούχων να κατακτά το Κεντρικό «στα χαρτιά», ενώ απουσίασε η ισοπαλία και έμειναν στο μηδέν …οι μισές ομάδες. Μόνη αλλαγή στην κατάταξη, η «αναρρίχηση» του Απόλλωνος Μαυρονερίου στην τέταρτη θέση.

Στον β’ οι γηπεδούχοι σημείωσαν τρεις νίκες έναντι δύο των φιλοξενουμένων, ενώ απουσίασε και από αυτόν τον όμιλο η ισοπαλία. Όπως και στον α’ οι τρεις προπορευόμενοι συνέχισαν χωρίς απώλειες ενώ βαθμολογικό «βήμα εμπρός» έκαναν Πολύπετρο και Πευκόδασος, που «προσπέρασαν» το Χορήγι, το οποίο είχε την προγραμματισμένη ανάπαυλά του.

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα